Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

bilety - Norwegia

Czytali temat:
(367 niezalogowanych)
11 Postów
Adam Rochon
(adamos1238)
Wiking
Witam orientuje się ktoś ile kosztuje bilet miesięczny i czy jest on ważny tylko w granicach stavanger czy np na sole też można jechać .. a ile kosztuje np pojedynczy do soli w jedną stronę.

Uprzedzając głupie komentarze niestety rano musze kupić bileet a w tej chwili nie mam możliwości sprawdzenia tego więc pisze na forum . dziekuje i pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Tomasz Kacperski
(Niezniszczalny)
Początkujący
Jakis czas temu bilet na wszystkie linie w Rogaland kosztowal 670 nok(flexi). Plus 50 nok za karte. teraz pewnie bedzie troche drozej bo bilety podrozaly tez o 3 nok. W obrebie Stavanger kosztuje 30 nok, do Sandnes ja przed podwyzka placilem kiedys 46 nok. na sola bedzie podobnie albo troche drozej. bilet masz wazny przzez 1.5 h.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Adam Rochon
(adamos1238)
Wiking
Dzięki za pomoc w sumie ja ostatnio do sadnes śmigałem i zapłaciłem własnie 46 .... nok

.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
taka jakas
(pompka)
Nowicjusz
rok temu w wakacje (bilet mozna bylo kupic do konca sierpnia czyli caly wrzesien jeszcze mozna bylo jezdzic) flexi kosztowal ok. 400 NOK, nie pamietam dokladnie ile, ale roznica byla dosc znaczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok