Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca wakacyjna dla studenta. - Norwegia

Czytali temat:
(700 niezalogowanych)
1 Post
Kacper Kulpa
(Kacper091)
Wiking
Witam. Mam na imię Kacper. Jestem dwudziestodwuletnim studentem z Krakowa. Poszukuję pracy na wakacje w Stavanger, bądź okolicy gdzie mam załatwione lokum. Biegle władam językiem angielskim. Jestem otwartą osobą, która nie boi się nowych wyzwań. Po za zajęciami na uczelni pracuje jako wolontariusz oraz zajmuję się promocją, researchingiem oraz przeprowadzaniem pomiarów dla Politechniki Krakowskiej. Praca mozolna nie jest mi obca.

Kontakt: Dimebag91@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kacper091 napisał:
Witam. Mam na imię Kacper. Jestem dwudziestodwuletnim studentem z Krakowa. Poszukuję pracy na wakacje w Stavanger, bądź okolicy gdzie mam załatwione lokum. Biegle władam językiem angielskim. Jestem otwartą osobą, która nie boi się nowych wyzwań. Po za zajęciami na uczelni pracuje jako wolontariusz oraz zajmuję się promocją, researchingiem oraz przeprowadzaniem pomiarów dla Politechniki Krakowskiej. Praca mozolna nie jest mi obca.

Kontakt: Dimebag91@gmail.com

szukaj przy researchingu truskawek, bo na jabłka za wcześnie
może do paintingu hausów byś się nadał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok