Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy. - Norwegia

Czytali temat:
(657 niezalogowanych)
6 Postów
Pawel Wladyslaw
(Spawacz85)
Wiking
Witam.

15 maja przyjeżdżam do Stavanger.Mężczyzna pilnie poszukuje pracy. Mam 28 lat. Interesuje mnie każda Legalna praca. Posiadam prawo jazdy i kilka dodatkowych kursów. Posiadam auto i nawigacje.
Nie pale , uczciwy, pracowity.
Prosze o pomoc jesli bede mogl odwdziecze sie finansowo.
Zainteresowanych proszę o kontakt na pocztę. Spawacz8585@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a masz na wózki widłowe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
a masz na wózki widłowe?
HI...hi... hi...
Mało co się nie oblałem ... "herbatą ze WEKŁADKĄ" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Pawel Wladyslaw
(Spawacz85)
Wiking
Moj nr 93978026 prawo jazdy C, C +E, wozek widlowy, koparka, Spawacz mig mag, kurs przewozu rzeczy wbite w prawko , karta kierowcy cyfrowa, referencje tlumaczone na angielski jak i reszta uprawnien, zaswiadczenie o nie karalnosci, znam rysunek techniczny, pracowalem w polsce jako spawacz, slusarz, monter, kierowca, msc praktyki na koparce, Angielski prosta komunikacja. Potrzebuje pracy. Prosze o cos na start
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Spawacz85 napisał:
Moj nr 93978026 prawo jazdy C, C +E, wozek widlowy, koparka, Spawacz mig mag, kurs przewozu rzeczy wbite w prawko , karta kierowcy cyfrowa, referencje tlumaczone na angielski jak i reszta uprawnien, zaswiadczenie o nie karalnosci, znam rysunek techniczny, pracowalem w polsce jako spawacz, slusarz, monter, kierowca, msc praktyki na koparce, Angielski prosta komunikacja. Potrzebuje pracy. Prosze o cos na start
A pracy pewnie jako nauczyciel szukasz... albo w rybolostwie chcesz sie zaczepic, co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(atom)
Nowicjusz
Spawacz85 napisał:
Witam.

15 maja przyjeżdżam do Stavanger.Mężczyzna pilnie poszukuje pracy. Mam 28 lat. Interesuje mnie każda Legalna praca. Posiadam prawo jazdy i kilka dodatkowych kursów. Posiadam auto i nawigacje.
Nie pale , uczciwy, pracowity.
Prosze o pomoc jesli bede mogl odwdziecze sie finansowo.
Zainteresowanych proszę o kontakt na pocztę. Spawacz8585@wp.pl

norki11.blogspot.no/

adres na przekaz pocztowy podam ci na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a masz na wózki widłowe?

Na razie tylko na widly, ale sie poprawi i dokupi wozek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok