Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (7955 niezalogowanych)
3 Posty
Magdalena G
(Madzia85)
Wiking
Ja tez sie chetnie spotkam z fajnymi mamami, mama 2-letnia corke ktorej brakuje towarzystwa....
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Róża Góral
(rozalka2)
Wiking
Madzia a skąd jesteś? Bardzo chętnie się spotkamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Magdalena G
(Madzia85)
Wiking
hej ja mieszkam w centrum stavanger na starym miecie, tez z przyjemnoscia sie spotkam tylko napisz kiedy i gdzie Ci pasuje ok
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(orsonka)
Wiking
hej mieszkam w okolicach Sandnes i chetnie wybiore sie z jakas mama na kawe lub zakupy, mam 1,5 roczna corke pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Karolina Kij
(Carolcia)
Wiking
oj mamusie ale z was szcesiary miec male skrabkimam nadzieje ze tez zostana wkoncu mamapozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
Też jestem z sandnes lura i mam synka 4 letniego i córke 15 m-ną chetnie spotkam się z innymi mamami z dziecmi lub bez.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz na gg 1156098 magdalena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Renata .....
(renix)
Wiking
Czesc dziewczyny.Ja tez jestem mamuska ,mam 5-cio miesieczna corke.Mieszkam w Stavanger(Tasta)Chetnie poznam inne mamuski Renata 90281928
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Ewelina .........
(Ewelinka)
Początkujący
Witajcie dziewczyny ja mam Synusia 2 letniego i mieszkamy w Sandnes ale to nie daleko chetnie poznamy nowe kolezanki badz kolegow do zabaw a ja mila mamuske na ploteczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
K. Myggen
(myggen)
Wiking
Reni, gdzie na dokladnie na Tascie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok