Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Preikestolen 24-26 MAJ lub 31.05-02.06 - Norwegia

Czytali temat:
natalia Banaś Asia P. (2897 niezalogowanych)
10 Postów
Plan super mi się podoba terminy muszę sprawdzić, ale myślę że raczej nie będzie problemu
Jeśli chodzi o spotkanie przed wyjazdem to mi pasuje tylko weekend. W tygodniu nie dam rady..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Maciej Ladygin
(vero alfista)
Wiking
Ja nie dam rady 25 maja, bo mam już zaplanowane męczenia auta w błotku (off-road), ale zrobić sobie dzień dziecka pod namiotem? bardzo chętnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Trochę dziwny ten termin...Nie lepiej przez długi weekend od 17maja???
Tak czy inaczej to Ty założyłeś temat więc to nie moja brocha.
Ale jeszcze Cię wykorzystam w temacie miejscówki;
Te jeziorka na planowany obóz ciężko jest przegapić po drodze na górę?
Jest możliwość rozbicia namiotu na samej górze?
Podłoże-sama skała czy wbije szpilki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł Kwaśniewski
(kwasek60@wp.pl)
Wiking
A kjerag jest moliwy? bo jeszcze tam nie bylem a chetnie bym sie wybral na taka przygode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kinga Szyszka
(szyszuniawlesie)
Wiking
Hej my też z partnerem planujemy w tym roku wybrać się na Preikestolen. Super że ktoś wpadł na pomysł wyprawy w większym gronie, wiadomo im nas wiecej tym weselej. Niestety jak zwykle chyba jestem pechowa bo akurat od 19 maja do 2 czerwca jestem w Polsce. Da radę przesunąć termin wycieczki albo będzie może druga taka okazja? Chęci są z naszej strony ogromne ale brak możliwości teleportacji z karju w tym terminie Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
szyszuniawlesie napisał:
Da radę przesunąć termin wycieczki albo będzie może druga taka okazja? Chęci są z naszej strony ogromne ale brak możliwości teleportacji z karju w tym terminie

To pierwsza taka "wycieczka" moze sie okazac ze ostatnia hehe albo ze da ona mozliwosc poznania nowych ludzi ktorzy lubia takie rzeczy i co chwile ktos bedzie rzucal taki temat
Zobaczymy wiec jak bedzie. Jak cos to nastepny bedzie Kjerag.
Panda byłeś na Kjeragu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
dla chcacego nic trudnego....
do st.ger lata i wizz i norwegian, bilety tanie jak barszcz!
Na lotnisku sa wypozyczalnie aut > sixt, avis,itp
Koszt jedniowego wypozyczenia auta, to naprawde"grosze" z lotniska raptem 1,5h jazdy, 20 min promem +3/4 pieszo pod górke : )
wielkie mi mecyje....

ps: dobrze sprawdzcie, czy oby trasa bedzie juz otwarta, bo w maju czesto pada tam snieg....

Serdecznie Polecam to >
www.rejsy.pl/oferta/7511/fiordy-norweski...oud/?date=2013-06-19

NIE DOTYCZY TAKICH GOŁODUPCÓW JAK BRZYDKI PENIS!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marianekk napisał:
.
do st.ger lata i wizz i norwegian, bilety tanie jak barszcz!
wizzair nie lata juz z wawy bo warszawiacy obore robili w samolocie i odwołali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
1szym razem na Kjerag wybrałem sie jak było pochmurno, nic nie był widać, dopiero drugim razem przy słonecznej pogodzie... widoczki piękne, kamień zaliczony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Tomek B
(rangzen)
Nowicjusz
ja się pisze jak najbardziej tylko sprawa wygląda tak iż dosłownie na dniach będzie tu ze mną reszta rodzinki. Moją dwuletnią córe troche ostatnio zaniedbałem więc moje pierwsze wypady po powrocie nie wchodzą w grę bez niej
ale żeby nie było w zeszłym roku zaraz po przejeździe gdy ledwo skonczyła półtora roku bardzo spontanicznie wskoczylismy w jeden weekend na Preikestolen i Kjerag z biwakami w obu przypadkach na samej górze. Miejscowki sa wprost idealne do spania.

Czasem cos bloguje wiec jesli ktos zainteresowany to mozna sobie luknac na pare fotek i krotki opis z tego wypadu. Troche sie wtedy rozjasni temat biwakowania:

jazdakuwolnosci.wordpress.com/2012/08/20...nie-zgubiles-rozumu/

Co do proponowanych terminow to jak najbardziej ale w moim przypadku z wiadomych wzgledow jesli bedzie deszczyk to odpadamy.

Dajcie znac czy jest jakies spotkanko organizacyjne to chetnie wpadne. Tylko byle przed sobota bo mnie slużba celna wyprasza samochodem z kraju i musze na chwile zniknac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok