Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

dentysta -chirurg - Norwegia

Czytali temat:
Mira xxxxx anna magdalena Radek Dziedzic Patrycja Matwiej Elzbieta Wojcik XXY OK Lesterek - arek klepp Gocha2709 xxx Iwona . Karl Karl Artur94 Żukowski (2706 niezalogowanych)
53 Posty
andrzej kkkkk
(andreass211)
Nowicjusz
witam czy jest w stavanger jakis stomatolog chirurg ktory wyrwie 8-kę zona była i dentysty ten dał skierowanie do chirurga który z Trondhaim ma przyleciec i tak czeka i czeka i czeka od grudnia moze ktos pomoc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(dziewczyna szamana)
Początkujący
hej
ja czekalam ostatnio jakies 4 miesiace na chirurga. zadzwonili do mnie z rana mowiac zebym za 2 godziny byla u nich bo chirurg bedzie... zasmialam sie babce w sluchawke normalnie. gdy powiedzialam ze jesem w pracy i nie mam mozliwosci przyjsc to kazala mi wybrac sobie termin odpowiedni dla mnie... wiec spokojnie zadzwonia z pewnoscia niestety trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
andrzej kkkkk
(andreass211)
Nowicjusz
znaczy po norwesku vente og vente predzej człowiek zdechnie ufff tragiczna słuzba zdrowia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Dlatego jesli chodzi o uzębienie musialem korzystać z usług chirurga w pl
Koszt ok 400 zł plus bilet czyli do tys sie człowiek zmieści a bólu mniej
I profesjonalnej zrobione
Zgłoś wpis
Oceń wpis: