Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

od początku - Norwegia

Czytali temat:
(1216 niezalogowanych)
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
czy ktoś może mi podać jakieś namiary na sklepy w Stavanger , Sandnes , Sola czy gdzieś w okolicy w których można kupić najpotrzebniejsze rzeczy do domu typu :tv, meble , nie zniszczone w dobrych pieniądzach . I nie chodzi mi o Fretex
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
probowałas finn.no zaznacz stavanger i masz wybor niczym w ikei
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
próbowałem ale żeby to była taka rewelka to nie powiem mase dziadostwa , czasami jak sie coś trafi ładnego to cena z kosmosu na meble za 15 tys mnie nie stać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
www.ikea.com/no/no/catalog/categories/series/09063/

ja proponuję ikea, dla każdego coś i na każdą kieszeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nena27 napisał:
...ja proponuję ikea, dla każdego coś i na każdą kieszeń
ALEŻ to dopiero obciach...każdy ten standard ma w domu... takie proste i Anonimowe...dziadostwo a i ceny też żadna rewelacja no i nic ciekawego trafić nie można ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
ja chociazby "głupi fretex" bym proponowała... Sandnes, Stavanger, Mariero. Jest czsem sporo ciekawych rzeczy, czasem można trafić naprawdę dobre meble za niewygurowana cenę. oraz róznorakie sprzęty. poza tym jysk, sparkjop itp. niektórzy sa zrażeni, ale wystarczy poszperac i nie zrażac się tez pierwszą wizyta. No i dla lubiących szukać rzeczy za free: finn.no - gis bord - ale to dla tych, którzy tak szybko sie nie zniechecaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
marek kolodziejczyk
(marekkolo)
Nowicjusz
hej jest taki magazyn z meblami ktore zostaly lekko uszkodzone w sklepach sa nowe i cena tez w miare,to jest jak jedziesz na Klepe stara droga zaraz za bumem po prawej stronie.ten magazyn jest otwarty tylko w godzinach po 13 jesli bedziesz zainteresowana zdzwonimy sie to dam ci namiary.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
o czymś takim myślałem , nie zależy mi na tym żeby było wypicowane ale ma być w miar możliwości nie używane głównie zależy mi na łóżku dla dziecka , trochę nie bardzo żeby małe dziecko spało na jakiejś "używce"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
nie mam nic do mebli z ikei takie same mam w Polsce w domu i są w miarę funkcjonalne ale ja muszę kupić wszystko począwszy od łyżki do mebli i żeby to kupić w ikei to 30tys nie moje .... aż tak bogaty nie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jorgusx napisał:
nie mam nic do mebli z ikei takie same mam w Polsce w domu i są w miarę funkcjonalne ale ja muszę kupić wszystko począwszy od łyżki do mebli i żeby to kupić w ikei to 30tys nie moje .... aż tak bogaty nie jestem
NO cóż coś ...za coś...
pewne rzeczy proste można sobie na początku samemu zmajstrować ..poza dzieckiem...

Żaden problem pobrać w sklepie zestawienie części jak się nie ma wyobraźni przestrzennej i
" wyprodukować " proste mebelki jak chociażby właśnie łóżeczko dziecięce ... ,ba nawet łóżko piętrowe razem z miejscem do nauki i stolikiem na komputer...
Bardzo dużo Norgów nawet bardzo majętnych bawi się w ...ZRÓB TO SAM... i później pokazują swoje dzieła jak jest okazjonalne przyjęcie...
Przecież w Ikea można normalnie poza gotowymi produktami kupić półprodukty do samodzielnego twórczego montażu ...
A JAKA następnie jest satysfakcja z własnej twórczości użytecznej ...
Mam parę koleżanek które Swoje mieszkania tak właśnie doposażyły...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok