Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mariusz mariusz (2180 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
dario123448 napisał:
no gabryś troszkę przegiołeś
"w Mojej Norweskiej Firmie" czyżbyś pisał o N Tak& Fasade? dawno już ciebie wywalili
gamoniu,nieuku,nie wyzywaj ludzi ,popatrz co ty sam robisz

I ZNOWU PUDŁO JAK ZWYKLE ... głąbie patentowany ...
---
Wejdź sobie na > Proff < w zakładkę Tej firmy i dowiesz się więcej ... .
---
Nie wiem dlaczego "uwziąłeś " się na Moją Osobę ... Czyżbym tobie w czymś "pomógł" .
---
A może , zwykła prostacka zawiść , naprawdę nie jarzę tej postawy .
---
Jeszcze jeden taki głupi i NIEPRAWDZIWY post w Moją stronę , a naprawdę zacznę traktować ciebie odpowiednio ! .

---
Masz coś do Mnie , to już Pisałem jak byłem w Sandefjord , podaj Namiary a przyjadę na kawę .
Jednak jak widzę , to nadal jak SZUJA Z ZA WĘGŁA ...
---
Czyżby naprawdę , było to takie wygodne dla ciebie ... ??? .
Takie ukrywanie własnej osoby ...
Czyżbyś miał jakiś ... BRUD ZA PAZNOKCIAMI ... co do Mojej Osoby ... ?
Ciekawe , dlaczego tak się ukrywasz !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dudix79 napisał:
Amglad.Jesli ktos prosi o porade to takowa wysylam na priv.Bo na forum zawsze konczy sie tym samym.daj troche radosci z zycia

chcesz radosci z zycia?

popatrz na moje rozowe futerko!

co do porad... zalapales daktyla i brniesz tak samo do tego zakonczenia jak inni

uuuups znowu nie na temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
GABRIEL bo to ta zawisc z zazdrosci!! bo tobie zaplaca na zwolnieniu a komus innemu nie... i jak to tobie moze byc lepiej.... do niektorych takie cos nie dociera...

p.s. jak bedziesz gdziesz w Rogaland to na kawe zapraszam... ja nie z tych co sie ukrywaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
siedz na Lopshaven i nie mrucz, jakbyś zrobił jakieś świństwo dla mnie ,znalazłbym ciebie,ale po co ciebie ruszać ? ciebie bieda bije i twoje zarozumialstwo,a zresztą pewnie byś poleciał na politi ze skargą (polacy mnie biją),trzymaj się lepiej "mafii zębatego)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Rózowe futerko.ostygnij
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(KristianAndersen)
Nowicjusz
Gabriel - jak tak czytam twoje przypodlogowe wypowiedzi to zachowujesz sie jak chipokrytka Gabrysia ktorej lizaczka zabrali bo byla niegrzeczna ;] (nie obrazajac Gabrys)

z jakiej wioski zes sie do norge przyczolgal...?

hehe wiesz jaka frajde mi sprawia sama mysl o tym ze jak czytasz tego posta to az sie gotujesz caly ze zlosci i bedziesz probowal dac upust swojemu cisnieniu i czym bardziej mnie wysmarujesz w kolejnym poscie tym wieksza satysfakcje bede mial

ze tez cie nie zbanowali jeszcze na tym forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dudix79 napisał:
Rózowe futerko.ostygnij

daj troche radosci z zycia a teraz ostygnij?

buuuu to ja nie bede juz dalej wdawac sie w dyskusje,,,

a rozowe jest piekne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Chcesz ze mna popisac,to wal na priv.Moze i dla ciebie rózowe jest piekne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dario123448 napisał:
siedz na Lopshaven i nie mrucz, jakbyś zrobił jakieś świństwo dla mnie ,znalazłbym ciebie,ale po co ciebie ruszać ? ciebie bieda bije i twoje zarozumialstwo,a zresztą pewnie byś poleciał na politi ze skargą (polacy mnie biją),trzymaj się lepiej "mafii zębatego)
To Gdzie Ja mieszkam to żadna Tajemnica , ba nawet Kamerka Internetowa Pokazuje aktualnie w "Strejkowym temacie" Moją chałupinkę ...
---
Odwrotnie jest z tobą ... kryjesz się jak ... szczur ... !!! . i NIC PONADTO ...!!!
---
Wiem że znowu jesteś w Bodø i odbierasz internet z Kablówki Digital TV AS .... .
---
Nie widzę problemu , byś to ty , przyjechał do Mnie na Kawę ...
DRZWI SĄ OTWARTE ... tylko trzeba chcieć ... .
---
Co prawda mam Twój Numer telefonu , jednak czekam , aż pierwszy zadzwonisz i powiesz w czym tobie tak bardzo przeszkadza Moja Osoba ... .
---
CZEKAM na JEDNO i DRUGIE ...
Miej odwagę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KristianAndersen napisał:...ze tez cie nie zbanowali jeszcze na tym forum...
NAPISZ skargę do Moderatorów ... ,
a nóż posłuchają , twojej konfidenckiej zausznicy i będziesz kontent z własnego czynu ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok