Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

schranz, hard techno, minimal, d&b w stavanger ? - Norwegia

Czytali temat:
(1050 niezalogowanych)
29 Postów

(olimar)
Wiking
ello

czy ktoś wie gdzie można posłuchać w jakiś ciekawych miejscach tego typu muzyki jak: schranz, hard techno, minimal, d&b itp ??? czy ktoś z was mieszkających w stavanger ma zajawkę na taką właśnie muzykę ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
M. S.
(cheali)
Wiking
to sa moje klimaty)))))
ale jestem tu za malo czasu jeszcze i tez szukam klubu, miejsca gdzie mozna posłuchac i pobawic sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
cheali napisał:
to sa moje klimaty)))))
ale jestem tu za malo czasu jeszcze i tez szukam klubu, miejsca gdzie mozna posłuchac i pobawic sie.

hmmm... londyn?? Warszawa?? Amsterdam?? Gøteborg?? stokholm??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
ejjj no napewno gdzieś albo ktoś nawet i w stavanger musi taką muzę zapodawać albo gdzieś w jakimś domu wałkuje takie wałki , hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
M. S.
(cheali)
Wiking
no dokladnie) trzeba by sie przejsc na miasto w weekend..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
w Oslo sa ze trzy cztery lokale probujace cos grac... ale rezulataty marne...

okolice youngstogret tak gdyby co....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
olimar napisał:
ello

czy ktoś wie gdzie można posłuchać w jakiś ciekawych miejscach tego typu muzyki jak: schranz, hard techno, minimal, d&b itp ??? czy ktoś z was mieszkających w stavanger ma zajawkę na taką właśnie muzykę ??
Jest tak jak Yatsek napisał Tu nie uświadczysz takich dźwięków moze d&b w Oslo, ale jak chcesz to mogę spytać kilku znajomych Dj's z STV gdzie można się pobawić przy takiej nutce lub jak chcesz to sam spytaj- znajdz na fejsie grupę stavangerdj.com. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(KristianAndersen)
Nowicjusz
Ja dubstep uwielbiam ale na miescie nie slyszalem zeby gdzies grali... zreszta nie wszedzie bylem... popytam norweskich kolegow moze cos beda wiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
ogólnie co by nie mówić to trochę pustynia jest w tych muzycznych klimatach! hm, pewnie jak ktoś sam tutaj czegoś nie rozkręci to będzie lipa a miejsc trzeba przyznać nie brakuje takich industrialnych, starych opuszczonych magazynów itp np na Storhaug w kierunku końca ulicy PetersGata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam M.
(wolff)
Wiking
ja się chętnie wybiorę do jakiegoś klubu ze wspomnianą wyżej muzyką, ale w Oslo.. od 3 tygodni jestem tutaj i nie za bardzo kojarzę, gdzie mógłbym się bawić tak jak w Berlinie na przykład.. dawajcie znać jakbyście mieli w planach jakieś wyjście!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok