Jak chcesz kupić tanie auto to jedź do Polski , obudź się chłopie tu są trochę inne ceny ale pewnie nie zauważyłeś bo hurtowo przywozisz sobie wszystko z Pl
A kto mówi że ja chcę kupić? Po co mi jakiś złom? Nie mam kur żeby sobie w nim kurnik zrobić. To chyba wy próbujecie sprzedać jakiegoś gruchota z przebitym licznikiem i jeszcze próbujecie zgrywać cwaniaka. Trzeba było ten licznik cofnąć do zera i sprzedawać jako nówkę
no i pewnie było pełno takich palantów jak ty idioto . idz jeb... sie na wage i pier... szpagat bo tylko widać jakim plunem jesteś . dawaj jeszcze może kiedys zrozumiesz co czytasz lub pyknij sobie rundke rowerkiem po pokoju na mecie
Rzymski82 napisał: A kto mówi że ja chcę kupić? Po co mi jakiś złom? Nie mam kur żeby sobie w nim kurnik zrobić. To chyba wy próbujecie sprzedać jakiegoś gruchota z przebitym licznikiem i jeszcze próbujecie zgrywać cwaniaka. Trzeba było ten licznik cofnąć do zera i sprzedawać jako nówkę
Rzymski nie chcesz kupic to spierdalaj na ta wioche cos z niej przylazl internetowy glupku CO ZA KURWA ZAJEBANIEC Z POLANKI WIELKIEJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.