Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Zawadzki (1455 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
rzeczywiście za drogo, kto po takiej cenie kupuje złom? 50 tys za 2 tony? przecież to rozbój w biały dzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
jestem ciekaw czym ty smigasz ? pewnie rowerem bo na nic innego cie nie stać no i pewnie jak pada to columbusem sie wozisz no to fakt pełen szacun .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
Jak chcesz kupić tanie auto to jedź do Polski , obudź się chłopie tu są trochę inne ceny ale pewnie nie zauważyłeś bo hurtowo przywozisz sobie wszystko z Pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
A kto mówi że ja chcę kupić? Po co mi jakiś złom? Nie mam kur żeby sobie w nim kurnik zrobić. To chyba wy próbujecie sprzedać jakiegoś gruchota z przebitym licznikiem i jeszcze próbujecie zgrywać cwaniaka. Trzeba było ten licznik cofnąć do zera i sprzedawać jako nówkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
no i pewnie było pełno takich palantów jak ty idioto . idz jeb... sie na wage i pier... szpagat bo tylko widać jakim plunem jesteś . dawaj jeszcze może kiedys zrozumiesz co czytasz lub pyknij sobie rundke rowerkiem po pokoju na mecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Rzymski82 napisał:
A kto mówi że ja chcę kupić? Po co mi jakiś złom? Nie mam kur żeby sobie w nim kurnik zrobić. To chyba wy próbujecie sprzedać jakiegoś gruchota z przebitym licznikiem i jeszcze próbujecie zgrywać cwaniaka. Trzeba było ten licznik cofnąć do zera i sprzedawać jako nówkę

Rzymski nie chcesz kupic to spierdalaj na ta wioche cos z niej przylazl internetowy glupku CO ZA KURWA ZAJEBANIEC Z POLANKI WIELKIEJ

tylko klaun sie wpierdala w takie potyczki pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Piszesz tak nieskładnie że się zastanawiam czy ty skończyłeś chociaż szkołę podstawową?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok