Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Przeprowadzka ze Śląska do Stavanger w Marcu. - Norwegia

Czytali temat:
(684 niezalogowanych)
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Ponura_Panda napisał:
Aktualne

zamów wizz-a , bo wszytsko ok, ale ta ...gitara

jak na hanysa, calkiem dobrze poslugujesz sie jezzykiem obcym (polskim)

napisz ile dajesz, bo kazdy wie ile kosztuje taki bagaz w wizz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wizz to podpucha, najperw pisze w jednym poscie ze nie moze zabrac tego do samolotu a w tym samym poscie dodaje ze wywiezie samolotem jesli nikt mu nie pomoze..... hm mmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Yatsek napisał:
wizz to podpucha, najperw pisze w jednym poscie ze nie moze zabrac tego do samolotu a w tym samym poscie dodaje ze wywiezie samolotem jesli nikt mu nie pomoze..... hm mmmmmm

Yatsek... czytaj ze zrozumieniem a najlepiej...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Ale to Ty Śmieszy Pajacu wpierdalasz mi sie w temat...

Ech... Świniopas sobie poszedł ale godnego następcę znalazł...

...tak, i tak to będzie wyglądać, pobluzgamy sobie, powyzywamy się, a jak w końcu zaproponuję Ci sparing na hali to spierdolisz jak cała reszta forumowych troli... Więc zrób nam obu przysługę i spierdalaj w podskokach z tematu, albo załóż sobie swój i tam słowna szermierkę uskuteczniaj cFaniaczku.

pisz sobie co chcesz, na internecie, malolacie.... cFaniaczek - a to teraz tak sie w gimnazjum pisze??? buahahahahaha sparing go na hali?? co, do kosza za 3 punkty bedziemy rzucac???? buahahahaha

to jest moj sport cieniasie... na hali czy na macie to nie to samo co na ulicy cwoku )

zeby Ci ten bagaz sie nie rozpadl w powietrzu )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Yatsek napisał:

pisz sobie co chcesz, na internecie, malolacie.... cFaniaczek - a to teraz tak sie w gimnazjum pisze??? buahahahahaha sparing go na hali?? co, do kosza za 3 punkty bedziemy rzucac???? buahahahaha

Napluj świni w oczy a ona, że deszcz pada...
Mówiłem Spierdalaj z tematu. Zrozumiałbym gdybyś u jakiejś fajnej panny na temacie przesiadywał, ale u mnie??? Co ty Pedał jesteś??? Jak pedał to spierdalaj podwójnie...

Ech, świat się kończy... Dajesz temat o tym, że transport potrzebny z kraju a tu pedalstwo się panoszy...

Idź już, co? Pójdziesz?

moge nawet tu nasrac i huj Ci do tego forum jest od tego ze mozna pisac co sie chce i gdzie sie chce.... zaloz sobie swoje forum i tam kaz i zakazuj... a poki co: idz spac... dobranoc...
buahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
marianekreaktywacja napisał:
Ponura_Panda napisał:
Aktualne

zamów wizz-a , bo wszytsko ok, ale ta ...gitara

jak na hanysa, calkiem dobrze poslugujesz sie jezzykiem obcym (polskim)

napisz ile dajesz, bo kazdy wie ile kosztuje taki bagaz w wizz.....

To, że ładunek ma być zabrany ze Śląska nie znaczy, że jestem Hanysem jak to że mieszkam w Stavanger nie czyni ze mnie Norwega.

Jeżeli będziesz dysponował transportem i akurat będziesz jechał przez Zabrze to daj znać na PW a dowiesz się ile chcę zapłacić...

Chcesz wiedzieć coś jeszcze?
zaraz zaraz to chyba ty potrzebujesz transportu wiec jak ty mozesz mówic komus ile zapłacisz? bede jechał to ja ci powiem ile taka usługa kosztuje, dzwoniłeś do firm transportowych wiec wiesz chyba jak sprawa wygląda (no chyba ze szukasz frajera) a jak nie to dla mnie nawet taczką możesz zawieźć te skarby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
Myślę, że szybciej załatwisz temat dzieląc przeprowadzkę na dwa etapy: ze śląska do Szczecina i ze Szczecina do Norwegii. Jest wiele firm z Gryfina i okolic które jeżdżą non stop. Trafić kogoś kto akurat bedzie jechał z Twoich okolic do Stavanger to małe prawdopodobieństwo...
A propo wcześniejszej pyskówki...
Witamy w polskim środowisku w Norwegii, oobrzucanie się błotem i żółcią na porządku dziennym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok