Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Super partacz!!! - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz . (1023 niezalogowanych)
8 Postów
Magda Witowska
(ma9da)
Wiking
Chciałabym ostrzec wszystkich którzy mieszkają w okolicach Stavanger i korzystają z usług pewnego polskiego mechanika samochodowego w Forus. Jest to super partacz /Pan J..../ któremu powierzenie samochodu może rówać się z dużymi kosztami, długim terminem "naprawy" /o ile taka nastąpi/, oraz co najważniejsze większymi problemami niż przed naprawą. Nie polecam usług tego Pana, a co najważniejsze nie jestem jedyną osobą która tak uważa. Oczywiście jak to z nami bywa, nikt mu o tym nie powiedział, może oprócz mnie. Powiem tyle to prawdziwy PARTACZ. Dlatego poważnie przemyślcie naprawę u norweskiego mechanika /chociaż może być droższa/, ale zawsze będziecie mogli złożyć reklamację. Przez tego Pana zostaliśmy narażeni na koszty 10 000 nok, tak więc mam prawo przynajmniej kogoś z Was uchronić przed nim. Poza tym Pan J....., jest bardzo nieprzyjemny jeżeli zwrócicie uwagę "super specowi" i co najważniejsze NIE ODDA WAM PIENIĘDZY. Tak więc reklama dźwignią handlu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
marek kolodziejczyk
(marekkolo)
Nowicjusz
witam , nie znam tego szpenia ale dzieki za wiadomosc coaz wiecej cwaniakow kroi swoich rodakow to juz norma ,bo gdyby trafil na norwega to tak by mu nie otarlo by sie to o sad a adwokat by go wyczyscil z portwela .szkoda mi ciebie Madzia trafilas na takiego palanta .pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Witam, co prawda nie wiedzialam ze na forusie jest polski warsztat , tylko w okolicach Tasty ale dobrze wiedziec i niejezdzic do tego goscia, a jesli chodzi o zwrot gotowki i wszelka reklamacje to masz na to 10 dni i niepowinnas tego podarowac mam nadzieje ze wystawil ci rachunek a jesli nie to proponowalabym ci zglosic to bo wtakim razie wrsztat jest na lewo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Magda Witowska
(ma9da)
Wiking
Mam problem z tym Panem Jarkiem, ponieważ on wykonywał naprawę po godzinach "w ramach pomocy". Oczywiście wymieniony Pan prywatnie po godzinach bierze dodatkowe zlecenia. Warsztat nie jest Polski. Tak więc nie mam rachunku i dowodów na to, że on wykonywał tą usługę. Napisałam tą wiadomość żeby nikt inny nie został oszukany przez tego człowieka. Dużo osób zleca takie wykonanie napraw ponieważ jest taniej, co nie znaczy że mechanik ma spartolić naprawę. Chciałabym, żeby inni nie dali nabrać się na jego mądre gadki. Sądziłam ,że jak to jest Polak to zrobi to dobrze. Nauczkę już mam, więc nic innego nie pozostało jak ostrzec innych. Mam nadzieję, że poskutkuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok