Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ubezpieczenie Livforsikring czy Personforsikring? - Norwegia

Czytali temat:
(651 niezalogowanych)
4 Posty
Patrycja Wera
(PaTi2512)
Wiking
Witam. Mamy problem z wyborem ubezpieczenia. Kupiliśmy mieszkanie w Ålgård. Pracownik banku stwierdził, że będzie lepiej jeśli wykupimy ubezpieczenie Livforsikring. W razie jakiegoś groźnego wypadku tudzież gorszych zdarzeń. Czy ktoś wie dokładnie na czym ono polega i czy warto wykupić Livforsikring? Czy może wystarczy tylko Personforsikring? I która placówka oferuje najlepszy pakiet? Dodam,że ja i mój narzeczony pracujemy oraz mamy roczne dziecko,które chcemy objąć ubezpieczeniem. Nie orientuję się kompletnie w tych ubezpieczeniach Prosiłabym o pomoc w wyjaśnieniu wątpliwości Jeśli podobny wątek jest na forum,to nie mogę go znaleźć. I dlatego założyłam nowy
Pozdrawiam serdecznie ! I czekam na jakąś pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katia Datkiewicz
(Katika)
Wiking
Witam serdecznie ,

Dopiero dzisiaj zobaczylam Pani post , jesli nie jest za pozno i dalej interesujecie sie Panstwo ubezpieczeniama zapraszam na moja strone www.openfinans.no , tam dokladnie ale zwiezle sa opisane wszystkie ubezpieczenia w Norwegii , na pewno lektura strony rozjasni nieco to zagadnienie.
Pomagam rowniez w ubezpieczeniu sie , moje uslugi sa bezplatne.
Pozdrawiam Katia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Patrycja Wera
(PaTi2512)
Wiking
Witam. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Na pewno znajdę odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam Patrycja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok