Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

odstapie mieszkanie do wynajecia - Norwegia

Czytali temat:
(455 niezalogowanych)
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
jak w tytule moge komus odstapic mieszkanie w ktorym sam do tej pory mieszkalem. Mieszkanie to znajduje sie na Hinna w Stavanger. 2 pokoje plus salon. Mieszkalem tam przeszlo dwa lata. Mieszkanko jest naprawde fajne, po kapitalnym remoncie, caly sprzet agd(lodowka zmywarka pralka kuchenka elektryczna i mikrofalowa sa praktycznie nowa), duza lazienka, tv internet. bardzo ladny duzy taras z wyjsciem bezposrednio z mieszkania, zadaszkone miejsce na auto. ogolnie naprawde bardzo bardzo fajnie. Cena to 10 000 nok miesiac. depozyt... tu nie wiem ale raczej nie bedzie konieczny(ja nie placilem ale to juz do umuwienia z wlascicielka) wlascicielka mieszka w tym samym domu ale na 2 pietrze. wejscia sa osobne. jak ktos zainteresowny pisac. mam zdjecia moge wyslac albo pokaza, w tym mieszkaniu bede mieszkac do 1 lutego. od 2 do wziecia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Agnieszka Kowalska
(Agniesia2)
Wiking
hejka !
jestem zainteresowana wynajmem tego mieszkania. jestesmy para z mal corka i chce my jak najszybciej wyniesc sie z obecnego mieszkania, gdzie jest wciaz halasliwie i spac nie mozna. czy wlascicielka jest w miare ok osoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
naprawde nie jest zla, my mielismy bardzo dobre, ona wieksza czesc roku spedza w hiszpanii ale jest ok. jak cos to wyslij mi wiadomosc prywatna z nr telefonu, ja pogadam z ta pania a pozniej sie umowimy to sobie zobaczycie. dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
witam czy moge jakos skontaktowac sie w sprawie tego mieszkania pisalam na priv ale nic !? moze jakis kontakt zadzwonimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Agnieszka Kowalska
(Agniesia2)
Wiking
czy moj post na priv. doszedl? czy to aby na pewno powazne ogloszenie?? hmm....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok