Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

sprzątaczka,opiekunka,pracownik produkcji - Norwegia

18 Postów
Anna NVM
(ania890)
Wiking
witam.
poszukuję pracy od zaraz jako opiekunka, sprzątaczka lub pracownik produkcji. Mam 23 lata i mieszkam w Sandnes. Oferuję uczciwe i rzetelne wywiązywanie się z obowiązków. Więcej informacji pod numerem tel 45490053. Pozdrawiam, Anka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Jedyne, co mogę podpowiedzieć, to to że w Stavanger jest podobno dobry pośrednik pracy - "Orcus". Spróbuj też bezpośrednio w "Elite" ( firma sprzątajaca z Sandnes). Ja tam pracowałam tylko tydzień i miałam dość...pracy na min. 10 godzin, a musiałam w 4 posprzątać i jeszcze na oceny... Ale jakbyś bardzo potrzebowała kasy...
Aha, jeszcze ISS ( też sprzątanie, podobno dużo lepiej niż w Elite). Oprócz tego mają inne etaty, no ale tutaj zależy jak stoisz z norweskim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Anna NVM
(ania890)
Wiking
dziękuję za info.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(dziewczyna szamana)
Początkujący
Jesli chodzi o firme sprzatajaca Elite to wcale nie jest tak zle jak kolezanka opisuje. Trzeba tylko czytac co sie podpisuje.W zaleznosi od kontraktu jaki podpiszesz taka masz prace.Najlepiej jest dostac jakies miejsca stale. Ale wiadomo ze na poczatku zawsze jest ciezko. Zawsze zaczyna sie od najgorszej roboty w takich firmach...tak ze nie ma sie co zrazac tylko isc i zapytac.Jest tam kilka liderek polek. Jesli chodzi o podpisywanie kontraktu to zawsze daja go w jezyku norweskim ale mozna poprosic tez w angielskim o ile sie nie myle ewentualnie poprosic o przetlumaczenie.badz tez isc z kims kto zna norweski. A jesli chodzi o oceny to jest to normalne. W kazdej firmie jest tzw. kontrol na ktorej twoj lider sprawdza jak sobie radzisz na danym miejscu i czy osoby u ktorych sprzatasz sa zadowolone z wykonanej przez ciebie pracy.
Jesli chodzi o inne firmy sprzatajace to byl kiedys watek w ktorym byla wypisans wiekszosc wystarczy poszukac
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
ISS to nie tylko sprzatanie.to tez kantyny, ale jesli nie radzisz sobie z norweskim to tutaj nie masz co startowac
wiem ze potrzebuja ludzi ALE Z NORWESKIM !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok