Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zlece wymiane kawalka blachy daszku blaszanego - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Gadomski (632 niezalogowanych)
18 Postów
Dawid Borciuch
(davidstrzelec)
Wiking
Witam
Niestety dzisiaj zawadzilem ciezarowka o blaszane zadaszenie nad dzwiami. Wygialem blaszke. trzeba wymienic kawalek blachy mniej wiecej 10 cm zagietej pod katem 90 stopni i dlugosci okolo 1 metra, blacha byla przynitowana,wiec trzeba kogos kto ma sprzet zeby nity usunac i dac nowe. Z checia zlece to komus albo jak ktos zna kogos,albo firme i sie podzieli ze mna namiarem bede bardzo wdzieczny.Wiecej info 96876521
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
davidstrzelec napisał:
Witam
Niestety dzisiaj zawadzilem ciezarowka o blaszane zadaszenie nad dzwiami. Wygialem blaszke. trzeba wymienic kawalek blachy mniej wiecej 10 cm zagietej pod katem 90 stopni i dlugosci okolo 1 metra, blacha byla przynitowana,wiec trzeba kogos kto ma sprzet zeby nity usunac i dac nowe. Z checia zlece to komus albo jak ktos zna kogos,albo firme i sie podzieli ze mna namiarem bede bardzo wdzieczny.Wiecej info 96876521

a co boisz sie ,ze cie prezes za kawałek daszka z roboty wyjebie?
Po co w takim razie masz ubezpieczenie auta za ciezkie pieniadze?
a moze rozpierdalasz daszki codziennie i stary sie kapke wkurwił na ciebie ostatnim razem.....(?)
Nie zebym sie przypierdalał, ale smieszy mnie taki post, taki typowo polski......
poprostu shit happend i jade dalej : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Dawid Borciuch
(davidstrzelec)
Wiking
Stary to moja nowa robota, chcialem sprawe wyprostowac, nawet nie wiem czy auta tutaj od takiej akcji maja ubezpieczenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
davidstrzelec napisał:
Stary to moja nowa robota, chcialem sprawe wyprostowac, nawet nie wiem czy auta tutaj od takiej akcji maja ubezpieczenie.

mają mają, wiec nie spinaj sie, bo to normalne tutaj : )
Daj im numer ubezp i po sprawie.....
a prezesowi powiedz jak było i tyle....
swoja droga , to daszek jakis chujowy i za niski, skoro zaczepiłes.....
Odkrec sprawe,ze to wina daszka i chuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Dawid Borciuch
(davidstrzelec)
Wiking
hehe no tak wina daszka to dopiero polskie podejscie hehe
jest jak jest nowa robota pierwsza taka sytuacja tutaj, w polsce szef by kazal zalatwic albo potracic z pensji, tutaj nie wiem jak to sie rozgrywa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Witaj,
Mam sprzęt potrzebny do wymiany. Mogę to zrobić. Jestem w Stavanger a Ty?
Jak coś to mój mail: barli@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok