Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tatuaże - Jorpeland - Norwegia

Czytali temat:
(1366 niezalogowanych)
6 Postów

(patrycja1993)
Wiking
Jeżeli szukacie państwo polaka robiącego tatuaże w okolicach stavanger, sadness, to godny polecenia jest tatuażysta z Jorpeland. Dużo polaków u niego się tatuowało, norwegów także wszyscy byli zadowoleni, ceny do uzgodnienia, także jak najbardziej polecam.

A tutaj kilka tatuażów robionych przez Pana Marcina:
pokazywarka.pl/ryr5wy/

Kontakt: 47342738
Marcin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Dominik Bielawski
(John_Rambo)
Wiking
Hah najbardziej podoba mi sie napis na nadgarstkach Hope - Belive. Nie ma to jak zrobić komuś coś na łapie z błędem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
John_Rambo napisał:
Hah najbardziej podoba mi sie napis na nadgarstkach Hope - Belive. Nie ma to jak zrobić komuś coś na łapie z błędem.

Brakuje jeszcze klienteli do tego honoru i ojczyzny z takimi tekstami jak:
PZU, BKZ, LPZD, Taxi, jaskolka, mgielki i przedłużki.

Cham bedzie chamen na wieki wiekow amen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michu xxx
(Perkele)
Wiking
A pizdy będą pizdami i będą pierdolić komuś za plecami...Aleluja chwalmy pana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Perkele napisał:
A pizdy będą pizdami i będą pierdolić komuś za plecami...Aleluja chwalmy pana

Kontekst cie przytloczyl, wiec starasz sie cos wydukac...ani to smieszne, ani logiczne. Antycypuj dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(patrycja1993)
Wiking
po I to wstawiam te zdjecia dla osob zainteresowanych !!! a nie dla chamów ktorzy szukaja dziury w calym, moge polecic i bede polecac , gosc robi to co klient oczekuje i nikt pretensji nie ma !! ale jak to mowia sa ludzie i taborety (klamki też ) . Dzieki , czesc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...patrycja

to zdzira...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(patrycja1993)
Wiking
Wiesz co "brzydal" twoj nick musi Cie dokladnie opisywac , nie ruszaja mnie takie podteksty , wiec smialo mozesz sobie dac na wsztrzymanie , napewno sie nie znamy bo w moim towarzystwie nie ma miejsca dla takich "chamów i prostaków jak Ty po za tym po jaki "..." sie wypowiadasz gdy nie jestes w temacie ??? jesli szukasz tylko jakis nowych wątków na forum , zeby pokazac jaki to Ty fajny jestes i jak potrafisz zablysnac to zle trafiles , naprawde zle... Mnie takie "wypowiedzi" obcych ludzi ( jesli wogole mozna Cie nazwac czlowiekiem , bo po Twoich "inteligentnych" wypowiedziach to watpie) nie interesuja i lataja wiesz gdzie ) A wiec na koniec Pzdr i daruj sobie te komentarze !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
patrycja1993 napisał:
Wiesz co "brzydal" twoj nick musi Cie dokladnie opisywac , nie ruszaja mnie takie podteksty , wiec smialo mozesz sobie dac na wsztrzymanie , napewno sie nie znamy bo w moim towarzystwie nie ma miejsca dla takich "chamów i prostaków jak Ty po za tym po jaki "..." sie wypowiadasz gdy nie jestes w temacie ??? jesli szukasz tylko jakis nowych wątków na forum , zeby pokazac jaki to Ty fajny jestes i jak potrafisz zablysnac to zle trafiles , naprawde zle... Mnie takie "wypowiedzi" obcych ludzi ( jesli wogole mozna Cie nazwac czlowiekiem , bo po Twoich "inteligentnych" wypowiedziach to watpie) nie interesuja i lataja wiesz gdzie ) A wiec na koniec Pzdr i daruj sobie te komentarze !

A gdzie tu podteksty? Napisal wprost za kogo cie uwaza.

gosc robi to co klient oczekuje i nikt pretensji nie ma
Raczej CZEGO
Swoja droga istnieje prawdopodobieństwo., ze klient sam zażyczył sobie tekstu z błędem.
Sama stawiasz teze, ze jest dobry a potem sama jej bronisz. Wyglada to dosc karykaturalnie. Jak i te tatuaze.

Pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
Rafix Niechcij
(PlikPlax)
Początkujący
Pytanko patrycja ten tatuażysta łądnie cieniuje bo to widze jedynie proste linie ;/ a szukam kogos kto umie cieniować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok