Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oferuję zapłatę za pomoc w znalezieniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Ch (591 niezalogowanych)
5 Postów
jagoda n.
(alexia23)
Wiking
jak w tytule, Oferuję zapłatę za (skuteczną!!) pomoc w znalezieniu pracy w Stavanger.

jestem studentką, komunikatywny angielski, podstawowy niemiecki
mogę sprzątać, opiekować się dziećmi, pracować przy produkcji czy coś w tym stylu. Dyspozycyjność od zaraz na 2-3 miesiące.

Bardzo mi zależy, mam zapewnione mieszkanie w Stavanger.

Proszę o niekomentowanie że to głupi pomysł itp. Nie mam wyjścia, muszę wyjechać z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
41 Postów
Tomasz Walkowiak
(wau1971)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(jarek jarek)
Wiking
Cześc jesteś w stavanger czy jeszcze w Polsce ??? są biura sprzątające które przyjmują ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jagoda n.
(alexia23)
Wiking
Hej,
dzięki za odp jeszcze w Polsce, ale wsiadam w samolot i mogę być choćby w sobotę.
Wiem że są takie biura, codziennie przeglądam ogłoszenia i wysyłam cv, niestety z tego co zdążyłam się zorientować większość wymaga znajomości norweskiego
nauczę się. może do następnych wakacji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Monika Kulińska
(monkul)
Wiking
Co to za biura? Mogę prosić o więcej informacji na PW ? Jestem już w Stavanger od jakiegoś czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(jarek jarek)
Wiking
Witam jak wszędzie jest mile widziany norweski ale jak znasz angielski to ok i jeszcze jedno musisz być w norwegi żeby znaleśc pracę inaczej nic ci to nie da wysyłanie podań ?? oni muszą cię widzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jagoda n.
(alexia23)
Wiking
i tak i tak przyjadę, ale myślałam że uda się cokolwiek załatwić jeszcze przed przyjazdem do norwegi. chociażby rozmowę w sprawie pracy... ale jak widać raczej to jest niemożliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(jarek jarek)
Wiking
Hej musisz tu byc i dopiero coś możesz myśleć na temat załatwiania pracy inaczej nic nie zdziałasz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok