Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kurs norweskiego po polsku - Norwegia

Czytali temat:
patpat92 (1113 niezalogowanych)
13 Posty
M M
(mmrrrrmm)
Wiking
Witam.
Chcialabym sie zapisac na kurs jezyka norweskiego, ktory bedzie prowadzony po polsku w Stavanger.
Bylam ostatni w Kiwi i widzialam ulotke, lecz na drugi dzien juz jej nie bylo.
Jesli ktos wie gdzie moge znalesc taka szkole jezykowa to -prosze o namiary
dzieki i pozrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dudi D
(Dudii)
Wiking
lepsze wyniki da kurs norweskiego po norwesku szkoda wyrzucać pieniądze na kursy po polsku.
zaufaj mi ze duuzo szybciej nauczysz się języka od norweskich lektorów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Aisak2 .
(aisak2)
Wiking
Przerabialam kurs z polskim lektorem i stwierdzam ze to byla strata czasu i pieniedzy. Przykre ale prawdziwe. Moge natomiast z czystym sumieniem polecic voks.solaskolen.no/, fakt ze kawalek od Stavanger ale za to cena przystepna 6000kr za 300h nauki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
M M
(mmrrrrmm)
Wiking
Przerabialam kurs z polskim lektorem i stwierdzam ze to byla strata czasu i pieniedzy. Przykre ale prawdziwe. Moge natomiast z czystym sumieniem polecic voks.solaskolen.no/, fakt ze kawalek od Stavanger ale za to cena przystepna 6000kr za 300h nauki

Ten kurs jest po norwesku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Aisak2 .
(aisak2)
Wiking
Tak i to wlasnie jest najwiekszy plus Dodam jeszcze ze po tym kursie nie mialam problemu ze znalezieniem pracy, a w pracy musze duzo mowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Magda Rozwałka
(magda.g84)
Wiking
Posłuchj ludzi kórzy dają ci naprawdę dobre rady!! Ja też broniłam się bardzo przed kuresem norweskiego u norwega. Szukałam kursów z polskim lektorem bo mój angielski jest słaby i byłam pewna ,ze nic nie zrozumiem, choć wiele osób mówiło mi to samo co ja piszę tobie teraz. Może nie powinnam się wypowiadać bo dopiero skończyłam poziom A1 ale od sierpnia zapisuję na wyższy poziom, oczywiście u norwega. Do polaków to na kurs tylko jeśli masz ochotę na pogaduszki oczywiście za pieniążki, na ten którym jesteś zainteresowana też, wiem bo już ten kurs też przerobiłam. Ja zanim znalazłam się u norweskiego lektora byłam na dwóch innych kursach u polaków i to były pieniądze wyrzucone w . błoto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok