Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
katia napisał:
Ja mam wyksztaucenie pod kontem pedagogicznym,wiec z mojej strony byl pelen profesjonalizm za te 7000 tys kr.A nie spac jesc i nic pozatym wiecej.

He he ,pelen profesjonalizm z Twoje strony ,dzieci zamkniete w pokoju przez 7,5 godz ,dobra jestes A po za tym po 8 godz to bylas tylko 2 miesiace ,a i dziecko wolalo isc z goraczko do przedszkola niz z Toba siedziec ! Szkoda ze syn tak pozno zaczol zalic sie na Ciebie! Mam nadzieje ze rodzice Dominiki zobaczyli jak ja tresujesz !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
wyksztaucenie pod kontem

ortograficznym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
marcin aneta napisał:
He he ,pelen profesjonalizm z Twoje strony
Serio Ona u Was "sluzyla"?

Pewnie postanowiliscie "ciac koszty"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Emajlis88)
Wiking
Witam.

Mogę zająć się Twoim dzieciątkiem

Preferuję swoje miejsce zamieszkania (mam samochód, mogę gdzieś podjechać)
Mieszkam w Slattum (ok. 16 km od Oslo) w domku z ogródkiem.
Mam 24 lata. Wychowuję 2 letniego synka (który w tej chwili potrafi samodzielnie liczyć do 4, poznaje kilka kolorów, rozróżnia multum zwierząt i owadów, składa zdania, śpiewa, tańczy itp).

M.in. posiadam wykształcenie pedagogiczne.

Jestem odpowiedzialna, spokojna i zorganizowana.

Zainteresowanych proszę o wiadomość na profil.

Pozdrawiam
Emilia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(noki)
Wiking
Emajlis88 napisał:
Witam.

Mogę zająć się Twoim dzieciątkiem

Preferuję swoje miejsce zamieszkania (mam samochód, mogę gdzieś podjechać)
Mieszkam w Slattum (ok. 16 km od Oslo) w domku z ogródkiem.
Mam 24 lata. Wychowuję 2 letniego synka (który w tej chwili potrafi samodzielnie liczyć do 4, poznaje kilka kolorów, rozróżnia multum zwierząt i owadów, składa zdania, śpiewa, tańczy itp).

M.in. posiadam wykształcenie pedagogiczne.

Jestem odpowiedzialna, spokojna i zorganizowana.

Zainteresowanych proszę o wiadomość na profil.

Pozdrawiam
Emilia
ale ty mu ryjesz leb) szkoda dziecka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Emajlis88)
Wiking
Za to mam nadzieję, że Ty nie masz dziecka... bo z pewnością byłoby tak ograniczone jak Ty - noki :/
Od kiedy nauka dziecka jest "ryciem mu łba"? litości... nie masz pojęcia jak ważny dla dziecka jest jego prawidłowy rozwój psychofizyczny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(noki)
Wiking
Emajlis88 napisał:
Za to mam nadzieję, że Ty nie masz dziecka... bo z pewnością byłoby tak ograniczone jak Ty - noki :/
Od kiedy nauka dziecka jest "ryciem mu łba"? litości... nie masz pojęcia jak ważny dla dziecka jest jego prawidłowy rozwój psychofizyczny...
juz sie tak nie wymadrzaj bo takiej niani jak ty napewno bym nie zatrudnila dziecko owszem trzeba uczyc roznych zeczy ale ty ryjesz mu leb poprostu wszystko robi normalnie fenomen daj mu troche dziecinstwa i zabawek a nie spelniasz swoje chore realia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Emajlis88)
Wiking
noki napisał:
juz sie tak nie wymadrzaj bo takiej niani jak ty napewno bym nie zatrudnila dziecko owszem trzeba uczyc roznych zeczy ale ty ryjesz mu leb poprostu wszystko robi normalnie fenomen daj mu troche dziecinstwa i zabawek a nie spelniasz swoje chore realia

to nie sa chore realia nie wiesz tego, ze dzieci mozna uczyc poprzez zabawe?? co to w ogole za slownictwo prostackie "ryjesz mu leb" poracha :/ wspolczuje Twojemu potmostwu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
Rocznik 1988 i wykształcenie pedagogiczne? To chyba jakiś ekspresowy tryb tych studiów musiałaś mieć...

Zdajesz sobie sprawę z tego, że deklarujesz się w rejonie Stavanger? Ekspresowe środki transportu również posiadasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Emajlis88)
Wiking
ladyinblue napisał:
Rocznik 1988 i wykształcenie pedagogiczne? To chyba jakiś ekspresowy tryb tych studiów musiałaś mieć...

Zdajesz sobie sprawę z tego, że deklarujesz się w rejonie Stavanger? Ekspresowe środki transportu również posiadasz?

O litości... jaki expresowy? gdybyś umiała liczyć to wiedziałabyś, że będąc w moim wieku, wystarczyło nie powtarzać klas żeby mieć skończone studia

tak zdaję sobie sprawę, że to rejon Stavanger, ale nie będę Ci się tłumaczyć dlaczego się tu deklaruję
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok