Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

opiekunka do dziecka - Norwegia

34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
hej, jak przedstawia sie sytuacja jesli chodzi o opiekunke dla dziecka? jaka jest przecietna stawka godzinowa?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
Witaj.Pytasz o stawki sa rozne np:40 kr za godzine w tym mozesz pilnowac nawet dwoje lub troje dzieci moimy o naszych rodakach(PORAZKA) Bywaja tacy ze placa ci calosciowo za miesiac 7000 tys kr pracujesz wowczas po 8 godz dziennie od poniedzialku do piatku.Inaczej jest w rodzinach norweskich daja ca 70 lub 80 kr na godz.Takie sa realia.Zycze powodzenia Pozdrawiam katia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
katia napisał:
Witaj.Pytasz o stawki sa rozne np:40 kr za godzine w tym mozesz pilnowac nawet dwoje lub troje dzieci moimy o naszych rodakach(PORAZKA) Bywaja tacy ze placa ci calosciowo za miesiac 7000 tys kr pracujesz wowczas po 8 godz dziennie od poniedzialku do piatku.Inaczej jest w rodzinach norweskich daja ca 70 lub 80 kr na godz.Takie sa realia.Zycze powodzenia Pozdrawiam katia

ile?? pierwszy raz slysze taka kwote...7tys za mc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
Tak 7000 tys kr ,wiem bo pilnowalam za taka kwate blizniakow.Oczywiscie 8 godz diennie od pon do pia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
katia napisał:
Witaj.Pytasz o stawki sa rozne np:40 kr za godzine w tym mozesz pilnowac nawet dwoje lub troje dzieci moimy o naszych rodakach(PORAZKA) Bywaja tacy ze placa ci calosciowo za miesiac 7000 tys kr pracujesz wowczas po 8 godz dziennie od poniedzialku do piatku.Inaczej jest w rodzinach norweskich daja ca 70 lub 80 kr na godz.Takie sa realia.Zycze powodzenia:) Pozdrawiatia hahaha KATIA tez moge powiedziec o porazce z POLKAMI jako nianie!:( bo to nie wszystko zeby pieluche nieraz zmienic i dac cos pic!!!!!!!!! i za siedzenie brac 40haraldow:) wole norwezke i jej placic wiecej bo chociaz moje dziecko jej sie nie boi i cos juz umnie!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
Ja mam wyksztaucenie pod kontem pedagogicznym,wiec z mojej strony byl pelen profesjonalizm za te 7000 tys kr.A nie spac jesc i nic pozatym wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
katia napisał:
Tak 7000 tys kr ,wiem bo pilnowalam za taka kwate blizniakow.Oczywiscie 8 godz diennie od pon do pia.

to wychodzi na to,ze za 1 dziecko 3500nok otrzymywalas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
Tak 3500 za jedno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
my placilismy 6500 za opieke nad synkiem . jest to spoko w miare kase ( tak mi sie wydaje) zreszta na wiecej nas po prostu nei stac bylo. Opiekowala sie Polka i dziecko bylo zadowolone i usmiechnie zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
justyna grote
(grote)
Wiking
Oczywiscie ze to byly dobre pieniadze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok