Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca jako kierowca autobusu - Norwegia

Czytali temat:
(546 niezalogowanych)
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Po przyjezdzie na miejsce okazuje się smutna prawda i nie jest tak rózowo jak miało być. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcin99715 napisał:
Po przyjezdzie na miejsce okazuje się smutna prawda i nie jest tak rózowo jak miało być. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.To Może dla potomnych i tych innych niedowiarków ...
OPISZ SZERZEJ ... SWOJE doznania z tym związane .

---
Takie nic nie znaczące " hauknięcie"... nic nie daje , poza domniemaniem iż ZNOWU TRAFIŁ SIĘ JAKIŚ Nieudolny poltun ... który poza NARZEKANIEM , NIC INNEGO PORZĄDNIE ... NIE POTRAFI ...!!! zdziałać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Mówiłem ci dziecko ty wracaj do lekcji bo tato ci pasem w tyłek da że siedzisz tu tyle a po drugie to ostatnio wspomniałem ci że zakończyłem z tobą rozmowe chłopczyku.Jeszcze raz odezwiesz się głupio pod moim postem a zadzwonie do twoich rodziców.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marcin99715 napisał:
Po przyjezdzie na miejsce okazuje się smutna prawda i nie jest tak rózowo jak miało być. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
a jak kazdy bedacy juz tutaj mowi ze nie jest rozowo to nikt nie wierzy i pisze ze polak polakowi wilkiem i ze zalujemy wam tej Norwegii .... a dobrze Ci tak.... skoro przyjezdzajacy na cudzych bledach nie chca sie uczyc to teraz uczcie sie madrale na swoich.... milego wieczoru mimo wszystko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok