Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

!! jastrzebie, wodzislaw, rybnik i okolice !! - Norwegia

Czytali temat:
(632 niezalogowanych)
29 Postów

(olimar)
Wiking
witam

chciałbym się dowiedzieć czy ktoś kto pochodzi najlepiej z Jastrzębia-Zdroju lub z Wodzisławia czy z Rybnika czy też z okolic tych 3 miast mieszka lub pracuje w Stavanger a będzie być może w niedługim czasie jechał z którychś z tych miast do Stavanger?? proszę o kontakt ze mną gdyż potrzebuje posłać przesyłkę od rodziny tutaj do mnie do Stavanger!!!

Czekam !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Izabela Szlezak
(Izabela78)
Wiking
Hej, ja pochodzę z Jastrzębia i dość często zaglądam tam. jednak częściej latam samolotem niż jeżdżę samochodem. Najbliższy wyjazd 22 kwiecień i przylot 2 maj.
W razie czego mogę cos niewielkiego przywieźć

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
Witam !!!

Po pierwsze to bardzo dziękuję za odpowiedź na mojego posta! Co do tematu przesyłki dla mnie z Jastrzębia to na pewno dobrze byłoby wcześniej ustalić jak by to wyglądało oraz ustalić inne ważne szczegóły! Ja uważam że jeżeli posiadasz Gadu-Gadu to najlepiej byśmy omówili ten temat właśnie tam mój numer: 705607, jeśli wołałabyś telefonicznie to podaj mi swój numer norweski oraz godziny w jakich mógłbym zadzwonić.

Czekam na info i odpowiedź od ciebie.

pozdro, seba sz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(jarek jarek)
Wiking
witam rodakuw z jastrzębia nie sądziłem że z jastrzębia ktoś jest w stavanger odezwijcie się może jakiś wypad na misato to jest moje gg32272712 Jarek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok