Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1847 niezalogowanych)
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
gabriel,seta tak,dla zdrowotnosci,a reszta niech bedzie milczeniem i bez stresa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Gadek
(marek2739)
Nowicjusz
OJOJ SORKI mANIEK ŻE CIE ROZŁOŚCIŁEM .... MAM STAŁĄ PRACE W RAMIRENCIE I POBYT ALE DZIEKI ZA POMOC , co się tyczy setki to może razem walniemy to nie będzie alkocholizm samolubny zapraszam . Jestem tu od 7 lat ale mam zajebistego stresa z tą przeprowadzką boje się o syna. Ale mam nadzieje że da sobie rade bardziej niż ojciec .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tak jak piszesz Marku syn na pewno lepiej sobie poradzi niż tata na pewno szybko znajdzie sobie kolegów i się zaaklimatyzuje
życzę powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(silvia)
Wiking
marek2739 napisał:
ok fajnie , ale czy jak nie ma jeszcze pozwolenia na pobyt to nie bedzie problemów , czy najpierw muszę starać sie o pozwolenie ?????
no niestety musisz mieć uregulowane wszystkie sprawy mieszkaniowe i zwiazane z pracą pierwsze pytanie to "gdzie pracujesz?"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(silvia)
Wiking
ja też martwię sie o mojego chlopczyka ale dzieciaki szybciej lapia i język i znajomości Bądźmy dobrej mysli!!!Jeszcze będziemy sie z tego śmiać!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Gadek
(marek2739)
Nowicjusz
Mam stały kontrakt w Ramirencie ( rusztowania ) , bezterminowe pozwolenie na prace ( jestem tu od 6 lat) , dziś na swoim koncie w udi dodałem syna i żone ale nie ustaliłem daty bo przyjeżdzają tu na koniec czerwca po otrzymaniu świadectwa, czy jeszcze potrzebne będą mi jakieś dokumenty mam akt małżeństwa , urodzenia dziecka,dwa ostatnie świadectwa szkolne,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
M M
(marcinm1980)
Wiking
A JAK TO JEST Z ZAPISANIEM DZIECKA DO SZKOŁY W TRAKCIE ROKU SZKOLNEGO? NP. W PAZDZIERNIKU LUB LISTOPADZIE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(silvia)
Wiking
CUBE napisał:
A JAK TO JEST Z ZAPISANIEM DZIECKA DO SZKOŁY W TRAKCIE ROKU SZKOLNEGO? NP. W PAZDZIERNIKU LUB LISTOPADZIE?

Niestety nie wiem ale wydaje mi sie że nie będzie problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Gadek
(marek2739)
Nowicjusz
Witam wszystkich i dziekuje serdecznie za wskazówki, byłem wczoraj w szkole rozmawiałem z dwiema kobietkami i powiedziały że nie musze dziecka zapisywać ale powinnienem złożyć dokumenty najpóżniej do 10 sierpnia nie ma limitu na dzieci i wkażdej chwili może rozpocząć naukę, gorzej jest z dorosłymi . Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrwawia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok