Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Klub Piłkarski - Norwegia

Czytali temat:
(941 niezalogowanych)
14 Posty
Adrian Nosal
(wislak17)
Wiking
Witam wszystkich !!
Poszukuje osob chetnych do pogrania w piłke nozna...Jezeli uzbiera sie nas na tyle osob to jest szansa na zalozenie polskiego klubu pilkarskiego w Stavanger.... Mozna by bylo rozpoczac rozgrywki od najnizszej ligi od przyszlego sezonu...Wpisujcie sie i namawiajcie znajomych !! Byla by to super inicjatywa.. Pozdrawiam i licze na zainteresowanie z waszej strony !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja sie chetnie podłacze,ale pod jednym warunkiem: nazwa klubu musi brzmiec Legia!
moge byc niezłym ofensywnym pomocnikiem
A jak okaze sie przykrótki,to zostane waszym managerem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
WItam jak najbardziej dołaczył bym do takiego klubu nawet jesli nie wypali z klubem z kimś dołączyć do jakiegoś klubu jesli tylko była by możliwośc prosze o kontakt priv lub na poczte sonic05@op.pl gg 1315786 lub tel.99863701
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
jestem chetny i namawiam tez innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Adrian Nosal
(wislak17)
Wiking
Dzieki za zainteresowanie z waszej strony !!! Narazie wiadomym jest ze musimy sie dowiedziec wszystkich szczegolow dotyczacych powstania klubu.... Dzis lub jutro przesle maila do zwiazkow z zapytaniem . Narazie moglibysmy sie spotkac w przyszlym tygodniu i przeprowadzic jakis trening ( mam na mysli gierke ) , mielibysmy okazje do spotkania i zobaczenia na co nas stac PAMIETAJCIE KAZDY JEST MILE WIDZIANY !! Czekam na wasze zainteresowanie 1 treningiem PS. Niestety nasz klub napewno nie bedzie nazywal sie Legia ze wzgledu na nie najlepsze kontakty pomiedy kibicami twojej druzyny oraz mojej Aczkolwiek napewno dojdziemy do kompromisu w sprawie nazwy !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Nowicjusz
Chętnie zagram z wami chłopaki.Piszcie co do szczegółów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Adrian Nosal
(wislak17)
Wiking
W Czwartek o godz 16.30 chcemy pograc na starym stadionie Vikinga ( to jest na Eiganes o ile sie nie myle ) . Jezeli ktos nie wie gdzie to jest dokladnie, mozemy sie spotkac kolo 7 eleven w miescie i podjechac razem . Piszcie pod spodem kto jest chetny ! Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Ja z checia wpadne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Adrian Nosal
(wislak17)
Wiking
Wiecej chetnych ??? Nie zniechecajcie sie bo uzbieralem kilku chlopakow na jutro i czym nas wiecej tym lepiej !! Pamietajcie sport to zdrowie !! Telemarek trafisz bez problemu ? Gdyby ktos nie mogl trafic to moj nr : 966 533 47
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Trafie, grywam tam od 2 lat. Moge sie chwile spoznic, bo jutro ide pierwszy dzien do pracy po urlopie, na wszelki wypadek zapisuje numer.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok