Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca - Norwegia

Czytali temat:
(384 niezalogowanych)
34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
50 letnia kobieta szuka pracy w stavanger i okolicach. ze wzgledu na brak znajomosci jezyka najbardziej interesujace beda propozycje opieki nad dzieckiem/dziecmi ale moze podjac sie takze innej pracy. gdyby ktos mogl pomoc czekam na info na maila aga_w116@wp.pl
z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
Nie warto tu pisac takich ogloszen i tak masz szczescie ze jeszcze Ciebie nie zaatakowali bo tutaj to sadoma i gomora
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
DOE napisał:
Nie warto tu pisac takich ogloszen i tak masz szczescie ze jeszcze Ciebie nie zaatakowali bo tutaj to sadoma i gomora

......zaraźliwe to to jest ?..........może by tak zaszczepić się?
Świńska ponoć blefem była.........szczerzonego jednak.....!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
zwykle tutaj ludzie jada po studentach,a maja respekt przed osobami starszymi jak agnieszka_w11
ktora w zyciu wiele przeszla,ma doswiadczenie i praktyke a nie jak studenty tylko wymagania a brak fachu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
Chodzi mi o to ze tutaj nie czy ktos cos przeszadl czy nie ... ale o to jak 80% ludzi na forum reaguja na takie ogloszenia ... chcialem dac prace to nikt sie nie odezwal ale nie wazne .. a co do studnetow i po studach ludzi mlodych ... wielu jest i z fachem i na naprade dorbych stanowiskach wiec nie generalizuj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
to ze ktos nie zna jezyka i ma swoje lata nie oznacza ze nie ma tu szans na znalezienie pracy, a ja chce tylko dac tesciowej szanse jaka rok temu dano mi. bedzie miala dach nad glowa i nie bedzie sie martwic o jedzenie, a to juz duzo a nie traci zbyt wiele jesli sie nie uda. ja przyjechalam tu na podobnych warunkach i jak widac nadal jestem wiec sie udalo, moglam sciagnac rodzine i zaczac normalne zycie. moj maz jest przykladem tego ze bez jezyka i znajomych tez mozna pracowac legalnie wystarczy dobrze poszukac i byc cierpliwym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
i w pelni sie z Toba zgadzam jezyk wcale nie jest az tak bardzo wymagany tak jak tutaj wszyscy krzycza... tez nie znam jezyka norweskiego a prace mam i to naprade dobra i tez bez znajomosci co do tesciowej jak bym mial dzieci ale nie mam niestety ... chodzilo mi o to ze juz jak ja szukalem kogos do pracy to zrobila sie z tego afera zobacz na Sandnes - sprzatanie mieszkania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
jezeli ktos szuka opiekunki do dziecka, oferta jest nadal aktualna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok