Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Aleksandra Morrison (459 niezalogowanych)
16 Postów
Sandra Bargiel
(saaanaaa)
Wiking
Jestem młodą kobietą i poszukuję pracy w Stavanger e-mail: saaanaaa@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Na ten temat udzielono Tobie juz kilka odpowiedzi w temacie "Posprzatam w Stavanger"

Zrob tak jak pisalam wczesniej, popukaj od drzwi do drzwi i pytaj czy nie potrzebuja osoby do posprztania w ich domu... ulotki malo co pomoga...

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
jesli chodzi o nielegalne sprzatanie domkow jest ciezko, sama tak pracuje. musisz znalezc kogos kto poleci cie na pierwszy domek a potem jesli sie sprawdzisz pocecaja cie dalej...
jest tu tez pewna dziewczyna ktora ,,zatrudnia" dziewczyny do sprzatania ale daje 70 nok na godz(przy stawce 150/h) i kupuje bilet wiec to typowe zdzierstwo
mozesz tez poszukac pracy legalnej, wiem ze iss wciaz przyjmuje nowych pracownikow wiec jesli twoj angielski lub norweski jest komunikatywny mozesz im wyslac swoje cv. dosc szybko oddzwaniaja (bynajmniej tak bylo ze mna) najpierw rozmowa kwalifikacyjna potem kurs sprzatania i czekasz na zlecenie. w hotelu w centrum stavanger ciagle brakuje ludzi i wiele osob wyjezdza na wakacje wiec jest duza szansa ze sie szybko odezwia...
jakby cos najlepiej kontaktowac sie z ingrid lub marion ich adresy mailowe znajdziesz na stronie www.personalhuset.no
slyszalam tez duzo pozytywnych opini o firmie grundig ale sama dla nich nie pracowalam wiec nie wiem jak tam jest...
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grundig renhold nie ma miejsc conajmniej do konca sierpnia-tak mi mowiono jak bylam u nich w kwietniu....
w centrum obeszlam wszystkie hotele i cisza do tej pory.... tzn jeden sie odezwal po 2 miesiacach od zlozenia CV i pracuje tam juz 3tyg.W hotelu to spokojnie z angielskim da sie rade

Dla Polki na sprzatanie "nigdy" bym nie poszla....juz bym wolala na wlasna reke szukac na czarno pracy i z polecenia dalej pracowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok