Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

staffordshire bull terrier - Norwegia

Czytali temat:
Michal Miechowicz (1308 niezalogowanych)
7 Postów
katarzyna mucha
(kasiorek)
Wiking
Witam Szukam osoby majacej psiaka rasy staffordshire bull terrier mieszkajacej w Stavanger
ja mam roczna suczke i fajnie bylo by sie spotkac
psiaki mogly by sie niezle wyszalec a my wypic pyszna kawke
jak tylko bedzie ktos chetny to prosze o kontakt Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
katarzyna mucha
(kasiorek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Magda Rozwałka
(magda.g84)
Wiking
piękny ten twój piesek, wydaje mi się ze ciężko będzie ci znaleźć pieska do zabawy tej samej rasy.Ja pamiętam jak prawie rok temu gdy przyjechałam do Norwegi też napisałam podobnego posta szukając towarzystwa dla mojego pieska i nie było żadnej odpowiedzi.ja mam pieska rasy Alaskan Malamut , który jest starszy od twojej suczki o 4 miesiące. Było by fajnie gdyby mój piesio miał koleżankę, więc jeśli masz ochotę to chętnie się spotkam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
katarzyna mucha
(kasiorek)
Wiking
pewnie Bardzo chetnie sie gdzies spotkamy Bardzo nam bedzie milo moze podam Ci moj adres e mail i mi napisz swoj nr tel to zadzwonie i sie gdzies umowimy Bardzo dziekuje Madziu za odzew i czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc od ciebie Pozdrawiam serdecznie Milego wekendu Kaska i Bayra

kaska22021@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
kasiorek,sliczny piesek Ale moja sunie,to nigdy nie byla chetna na zabawy z innymi pieskami. Taka zosia samosia Moze,tez dlatego,ze w okolicy byly same takie malutkie psiaki. Ona lapa je przyduszala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok