hej, mieszkam w klepp, jestem zainteresowana opieką nad Twoimi maluchami, mam 3 letniego synka , jesli to nie przeszkadza, bo chcialabym z nim ewentualnie dojezdzac, to proszę o kontakt 96862414,nie mam internetu , wiec prosze o kontakt pod telefonem
skad jestes ja klofta blisko gardemoen oslo mam synka 2,5 roku ,jak chcesz to dzwon ,ja w pon i piatki opiekuje sie juz 1roczek dziewczynka i 4 latka chlopiec w oslo i mam jeszcze swoje ze soba,ale mam jeszcze kuzynke ktora jezdzi ze mna i tez szuka dzieci do opieki ,moj nr 96857008monika
monisia skrev: skad jestes ja klofta blisko gardemoen oslo mam synka 2,5 roku ,jak chcesz to dzwon ,ja w pon i piatki opiekuje sie juz 1roczek dziewczynka i 4 latka chlopiec w oslo i mam jeszcze swoje ze soba,ale mam jeszcze kuzynke ktora jezdzi ze mna i tez szuka dzieci do opieki ,moj nr 96857008monika
Hmmm... i takie pytanie zadaje sie w dziale Stavanger???
fullcasco napisał:no przecie pisze chcialabym z nim ewentualnie dojezdzacale mam jeszcze kuzynke ktora jezdzi ze mna i tez szuka dzieci do opiekiFAKTYCZNIE TO ŻADEN PROBLEM..
TAKI SŁABY RZUT BERETEM i to moherowym bo lekki....
WSZAK 533,96 km/wg M24/ tu w Norge to norma na dojazdy codzienne do pracy...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.