Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Marek Rajkowski DARIUSZ AGNIESZKA CHROSCINSKI (3427 niezalogowanych)
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Arturnor- ty chyba poza zawodowka -to masz jeszcze dwa korytarze i boisko szkolne ! .To rzeczywiscie ciut wiecej od nas wszystkich -brawo chlopie - spisales sie na medal . Ales sie wyksztalcil - a niech to . ! Fiu ,fiu ! Brawo !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Katarzyna Reichel
(kasia32)
Wiking
Wiem ze nie jest latwo, bo samemj mi nie bylo latwo.

A pani niech mnie nie komentuje ze ewenement bo to jest glupie
poprostu wyrazilam to co mnie tu spotkalo
A pani to od razu na dno zwalila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(topex76)
Wiking
olej szkole zostan ninja ^_-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Natalia Anna Victoria Mazur
(natalia.bergen)
Wiking
A ja tam po czesci sie zgadzam z Kasia, ale tylko nic sie nie traci jesli przyjedzie sie przed 10 klasa (3 gmn). A jezeli w liceum to najpierw trzeba isc na kurs na rok no i dopiero do pierwszej klasy no i potem jest tez ciezko. Jesli przyjedzie sie tez w czesnym wieku i sie nie cwiczy polskiej pisowni to sie tez zapomina pisac no i ortografie.
Ja tez przyjezdzajac do norwegi 4 lata temu i chodzac do 6 klasy w polsce, poszlam do 7 norweskiej klasy w Nygård skole (Bergen) i w ten rok uczylam sie tylko jezyka (byly przedmioty jak norweski, plastyka, kuchnia/gotowanie/ gymnastyka, matematyka), no i na drogi rok poszlam juz do norweskiej szkoly do 8 klasy. To wiec tak naprawde tez nic nie stracilam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Natalia Anna Victoria Mazur
(natalia.bergen)
Wiking
Lepiej na wnuczka nie patrz bo on jest miejszy i tam jeszcze sobie bedzie spiewac i bawic sie do piatej klasy. a po drogie jesli nie masz nic pozytywnego do napisania to lepiej nie pisz. I nie badz tak ordynarna, i nie krytykuj innych w taki sposob tylko pisz to co wiesz o tym temacie a jeszcze nie zostalo napisane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok