Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nostryfikacja - Norwegia

Czytali temat:
(446 niezalogowanych)
4 Posty

(basiuncia)
Wiking
Czy gdzieś poza Oslo mozna dokonać nostryfikacji dyplomu?? Czy trzeba składać dokumenty osobiście?? Dzięki za inf.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Witam. Oferuję tłumaczenia polsko-norweskie i norwesko-polskie (także te przysięgłe). Zachęcam do kontaktu na tlumacz@multinor.no lub pod nr tel.: z Polski + 48 (58) 743 07 53 lub z Norwegii + 47 21 999 409 .
Zgłoś wpis
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
nie cierpie tych reklam bo zle klikam i wychodzi nowy watek zamiast odpowiedz wrrrr czy nie mozna czegos z tym zrobic?????

hej.jaki to dyplom?jesli z uczelni medycznej to jest specjalna instytucja ktora sie tym zajmuje.Jesli inny to jest Nokut.trzeba wejsc na ich strone i poszukac wniosku.strona jest tez po angielsku.trzeba im wyslac swiadectwo ze szkoly sredniej przetlumaczone przez tlumacza przysieglego,kopie dyplomu,suplementu i cos tam jeszcze.na wniosku jest wszystko wyszczegolnione.nie wysylaj im orginalow bo moga zgubic.potwierdzona z orginalem kopie mozesz zrobic w nav.czeka sie ok.3 miesiace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(basiuncia)
Wiking
dzięki za informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
spoko.jak cos to pytaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Na politi jeśli umiesz się dogadać zrobią ci ksero i poświadczą zgodnośc,mnie się powiodlo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
karolcia xxx
(karolcia1)
Wiking
a o jakie świadectwo ze szkoły średniej chodzi - ukończenia szkoły czy maturalne w przypadku nowej matury??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
jak ja chodzilam do szkoly (a brzmi to jakby to bylo 100 lat temu) to bylo jedno ale podwojne.jedna czesc z ocenami z przedmiotow i druga z ocenami z matury. nie wiem jak jest teraz ale jesli sa dwa to ja bym dala oba. czy ile ich tam jest.lepiej wyslac za duzo.bo inaczej przesla info ze czegos brakuje i cala sprawa sie przeciagnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
karolcia xxx
(karolcia1)
Wiking
Mam jeszcze jedno pytanie Jestem obecnie w Polsce i kompletuje wszystkie potrzebne dokumenty. Czy potwierdzenie zgodności z oryginałem zrobione w Polsce u notariusza jest wystarczające?(oczywiście będzie polska pieczatka). czy ktoś tak robił? Czy lepiej potwierdzic w norwegii??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
wystarczy.tylko ze to kosztuje.tutaj mozesz zrobic potwierdzona kopie w nav za darmo.w polsce zrob tlumaczenia przysiegle.na angielski wystarczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok