Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2158 niezalogowanych)
34 Posty

(strix)
Nowicjusz
Ja uwazam, Gabriel, ze przydalaby Ci sie wizyta u psychologa.

Musisz miec strasznie zanizone poczucie wlasnej wartosci skoro moj post wywolal w Tobie takie skrajne emocje. W TV tez mowia o renomowanych szkolach, mam nadzieje, ze nie rzucasz wtedy wazonem w odbiornik

Przepraszam za brak polskich znakow, korzystam nie ze swojego laptopa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
strix napisał:
Ja uwazam, Gabriel, ze przydalaby Ci sie wizyta u psychologa.
Musisz miec strasznie zanizone poczucie wlasnej wartosci skoro moj post wywolal w Tobie takie skrajne emocje. W TV tez mowia o renomowanych szkolach, mam nadzieje, ze nie rzucasz wtedy wazonem w odbiornik
Przepraszam za brak polskich znakow, korzystam nie ze swojego laptopa.

W telewizji Nikt nie Mówi , że przez renomowane szkoły i bardzo złe stopnie na świadectwie jakimkolwiek , nie tylko maturalnym , przez kogokolwiek nie może dostać się na uczelnię zagraniczną...
Ponadto ...Jeżeli ktokolwiek ,odsyła Swojego adwersarza , do jakiegokolwiek lekarza a w szczególności do psychologa , to oznacza to , że brak Mu porządnych argumentów ponieważ , pewnie w Swojej renomowanej szkole , obijał się totalnie a winę zgania na złych nauczycieli... .

Nie przepraszam za używanie polskich znaków , ponieważ używam prostego programu , który może zainstalować każdy użytkownik , na każdym komputerze w pięć minut a następnie również może go odinstalować ...
Jednak do tego , nie trzeba..."renomowanej"... szkoły , tylko i wyłącznie chęci ... i skromności .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(strix)
Nowicjusz
W telewizji Nikt nie Mówi , że przez renomowane szkoły i bardzo złe stopnie na świadectwie jakimkolwiek , nie tylko maturalnym , przez kogokolwiek nie może dostać się na uczelnię zagraniczną...

Ale ja nigdzie nie napisałam, że nie można się dostać. Tylko, że nie jest sprawiedliwe, kiedy pomija się egzamin maturalny. I tutaj akurat zdania nie zmenię. Po to jest polska matura i angielskie/amerykańskie GCSE, żeby je brać pod uwagę przy przyjmowaniu na studia.

Ponadto ...Jeżeli ktokolwiek ,odsyła Swojego adwersarza , do jakiegokolwiek lekarza a w szczególności do psychologa , to oznacza to , że brak Mu porządnych argumentów

Albo, że zamiast brnać dalej w dyskusję z osobą, która neutralny poznawczo pogląd odbiera personalnie, postanawia skupić się na przyczynie owej nadwrażliwości.

Myślę, że wizyta u dobrego psychologa nikomu nie zaszkodzi, a czasami okaże się, że życie nabrało barw... I że nauczymy się dystansu do siebie, do świata i nieprzejmowania się sprawami, którymi przejmować się nie musimy, bo nas nie dotyczą.

ponieważ , pewnie w Swojej renomowanej szkole , obijał się totalnie a winę zgania na złych nauczycieli... .

No, to akurat nie jest prawda, ale cóż, nie znasz, mnie, nie wiesz, o kim piszesz... .

Nie przepraszam za używanie polskich znaków , ponieważ używam prostego programu , który może zainstalować każdy użytkownik , na każdym komputerze w pięć minut a następnie również może go odinstalować ...
Jednak do tego , nie trzeba..."renomowanej"... szkoły , tylko i wyłącznie chęci ... i skromności .

Myślę, że instalowanie czegokolwiek na pracowniczym komputerze osoby znajomej nie wymaga skromności, ale tupetu, którego ja nie posiadam. Z zasady nie instaluję niczego na cudzych komputerach.

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę większego dystansu do siebie i do otaczającego świata. Nie będę więcej wypowiadać się wtym wątku. Wiem, że zależy Ci, aby ostatnie zdanie należało do Ciebie i nie mam zamiaru odbierać Ci tej przyjemności, jeśli to tak ważne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok