Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6368 niezalogowanych)
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
999 napisał:
oj to daleko od mojego miejsca zamieszkania.

Eee jak zawszę wszyscy daleko mieszkają hehe ja mam tu koleżanki ale nie mają czasu .. a z tego co widziałam z internetu nie wiele mogę się nauczyć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
PatrycjaBrzeska napisał:
999 napisał:

Eee jak zawszę wszyscy daleko mieszkają hehe ja mam tu koleżanki ale nie mają czasu .. a z tego co widziałam z internetu nie wiele mogę się nauczyć...

nocnasowa.pl/ To jest bardzo fajne. Jak chcesz moge Ci wyslac proste rozmowki w mp3. W poczatkowej fazie sa bardzo pomocne, same podstawy: przywitania itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Karol.Ky napisał:
PatrycjaBrzeska napisał:
999 napisał:

nocnasowa.pl/ To jest bardzo fajne. Jak chcesz moge Ci wyslac proste rozmowki w mp3. W poczatkowej fazie sa bardzo pomocne, same podstawy: przywitania itp.

Dziękuje na pewno z tego skorzystam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Za darmo w Skien moge nauczac norweskiego wszystkich chetnych wieczorami. Jedyne wymaganie to ze wszyscy uczniowie i uczennice zobowiazuja sie do weekendowego alkoholizmu zorganizowanego na terenie Porsgrunn/Skien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Imperator1988 napisał:
Za darmo w Skien moge nauczac norweskiego wszystkich chetnych wieczorami. Jedyne wymaganie to ze wszyscy uczniowie i uczennice zobowiazuja sie do weekendowego alkoholizmu zorganizowanego na terenie Porsgrunn/Skien

Gdzie ? heh ja jestem dopiero 2 tygodnie nie wiem co i jak tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Z Horten to raczej za daleko zeby ktos tu dotarl na lekcje norweskiego a w weekend na lekcje zbiorowej konsumpcji etanolu. Okolo 86 km jest z Horten tutaj. Ale jesli sa chetni w poblizu to bede waszym nauczycielem norweskiego i alkoholizmu

PS. Dodam ze znam norweski jak norweg (Norsk skriftlig 6 i Norsk muntlig 6 standpunkt og eksamenskarakterer VGS (wiec od 95 % norwegow znam lepiej ich wlasny jezyk jak smiesznie by to niebrzmialo ) ) i moge wam po polsku wszystko wytlumaczyc czego norweg juz niezrobi Najwyzszy czas otworzyc umysly na zbawienny wplyw etanolu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Imperator1988 napisał:
Z Horten to raczej za daleko zeby ktos tu dotarl na lekcje norweskiego a w weekend na lekcje zbiorowej konsumpcji etanolu. Okolo 86 km jest z Horten tutaj. Ale jesli sa chetni w poblizu to bede waszym nauczycielem norweskiego i alkoholizmu

PS. Dodam ze znam norweski jak norweg (Norsk skriftlig 6 i Norsk muntlig 6 standpunkt og eksamenskarakterer VGS (wiec od 95 % norwegow znam lepiej ich wlasny jezyk jak smiesznie by to niebrzmialo ) ) i moge wam po polsku wszystko wytlumaczyc czego norweg juz niezrobi Najwyzszy czas otworzyc umysly na zbawienny wplyw etanolu

To może jakieś gg ? :d pomożesz mi troszkę :d Może kiedyś tam wpadnę hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Teraz to jestem w pracy i musze udawac ze ciezko pracuje "stadfestujac" czyli zatwierdzajac tyle podan co norski. Bo wiecej nie mozna robic zeby sie nieobrazili ze ktos chce sprawic aby wygladalo ze malo robia

I do tego nie mozna instalowac tu programow typu Skype czy GG itp itd. Ale zostaw link do facebooka, GG i Skypa to moze jak mi sie bedzie w domu nudzilo to udziele ci lekcji norweskiego. Chociaz szanse na twoj udzial w weekendowej alkoholizacji oceniam jako niskie z powodu odleglosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
czesio.:* napisał:
PatrycjaBrzeska napisał:
Witam Mam pytanko jest może ktoś chętny do pomocy nauki tego języka? Bardzo potrzebuję tej pomocy ponieważ jestem tu może nie długo ale , pracuję jako nania zaprowadzam polaczka do przedszkola , ale jak ktoś coś do mnie mówi nie rozumiem

to tera każda tępa strzała może być "dag mamą"???

Najwidoczniej tak! Do tego od razu, dwa tygodnie w Horten jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Imperator1988 napisał:
Teraz to jestem w pracy i musze udawac ze ciezko pracuje "stadfestujac" czyli zatwierdzajac tyle podan co norski. Bo wiecej nie mozna robic zeby sie nieobrazili ze ktos chce sprawic aby wygladalo ze malo robia

I do tego nie mozna instalowac tu programow typu Skype czy GG itp itd. Ale zostaw link do facebooka, GG i Skypa to moze jak mi sie bedzie w domu nudzilo to udziele ci lekcji norweskiego. Chociaz szanse na twoj udzial w weekendowej alkoholizacji oceniam jako niskie z powodu odleglosci.

www.facebook.com/ Proszę bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok