Witam. W lipcu mamy zamiar z dziećmi odwiedzić męża,który pracuje w miejscowości Hitra. Mam 5 miesięcznego synka,dla którego nie biorę wózeczka(zajmuje za dużo miejsca w aucie). Mam nadzieję,że na miejscu znajdziemy kogoś,kto ma do wydania jakieś rzeczy po swoim dziecku. Może ktoś z forumowiczów coś wie,proszę o namiar. Mąż już jest wciągnięty w akcję,rozgląda się,ja przeglądam ogłoszenia na finn,no w gis bort ale tam niestety jak są jakieś akcesoria,czy wózki to na pewno nie tam gdzie będziemy. Nawet z Trondheim nie ma za dużo rzeczy do wydania. Mam nadzieję,że pomoże nam ktoś życzliwy na forum. Mąż ma auto,więc może dojechać.
I takie drugie pytanko odnośnie podróży promem. Zastanawiam się nad Stena Line GDYNIA-KARLSKRONA,ale to wtedy jest ponad 1000 km do Trondheim,lub Polferries GDAŃSK - NYNÄSHAMN 850 km. Będzie bardzo ciężko, dzieci są małoletnie(11 lat,6 lat i niemowlak 5,5 miesiąca),czy damy radę ?? Coś mi się obiło o uszy,że jest jakiś prom aż do Trondheim w Szwecji. Proszę o radę !!!
I takie drugie pytanko odnośnie podróży promem. Zastanawiam się nad Stena Line GDYNIA-KARLSKRONA,ale to wtedy jest ponad 1000 km do Trondheim,lub Polferries GDAŃSK - NYNÄSHAMN 850 km. Będzie bardzo ciężko, dzieci są małoletnie(11 lat,6 lat i niemowlak 5,5 miesiąca),czy damy radę ?? Coś mi się obiło o uszy,że jest jakiś prom aż do Trondheim w Szwecji. Proszę o radę !!!