Czujesz, że dziecko zapomina języka polskiego i kultury? Albo chciałbyś znaleźć opiekunkę, posługującą się językiem angielskim, żeby zapewnić maleństwu bezbolesną adaptację w środowisku multikulturowym?
Z przyjemnością podejmę się opieki nad twoim dzieckiem. Jestem dziewiętnastoletnią studentką, biegle posługującą się językami: angielski, polski i rosyjski. Norweski i niemiecki są na poziomie średniozaawansowanym. Ukończyłam szkołę muzyczną w Brześciu. Studiując w Oslo pracowałam w Danyosha sports - og kulturforening jako nauczycielka gry na fortepianie. Mam za sobą dwa lata doświadczenia w prywatnym nauczaniu języków. Toleruję zwierzęta, uwielbiam dzieci i długie spacery.
W chwili obecnej przebywam w Warszawie, w lutym przenoszę się do Trondheim.
Proszę o kontakt.
Natalia Makaruk
nat.makaruk@gmail.com
+48790738233
Z przyjemnością podejmę się opieki nad twoim dzieckiem. Jestem dziewiętnastoletnią studentką, biegle posługującą się językami: angielski, polski i rosyjski. Norweski i niemiecki są na poziomie średniozaawansowanym. Ukończyłam szkołę muzyczną w Brześciu. Studiując w Oslo pracowałam w Danyosha sports - og kulturforening jako nauczycielka gry na fortepianie. Mam za sobą dwa lata doświadczenia w prywatnym nauczaniu języków. Toleruję zwierzęta, uwielbiam dzieci i długie spacery.
W chwili obecnej przebywam w Warszawie, w lutym przenoszę się do Trondheim.
Proszę o kontakt.
Natalia Makaruk
nat.makaruk@gmail.com
+48790738233