Czytać się już tego nie da. Co za ludzie siedzą na tym forum. Kobieta spytała to jej odpowiedzcie po ludzku !!! Ja też się przeprowadzam do Norwegii od sierpnia przyszłego roku będziemy już tam. W Polsce pracuje , zarabiam ok 3tys na rękę , jestem pielęgniarką, mam prawie 39lat,znam angielski komunikatywnie i chcę wyjechać bo mam już dość bycia słomianą wdową . Zdecydowałam o wyjeździe bo w Polsce nie idzie się niczego dorobić , ile by się nie zarabiało to i tak ciężko cokolwiek odłożyc. Więc przestńcie pisać głupoty.Mój mąż jestw wNorwegii 6 lat, pracuje jako hydraulik ma też swoją dzaialnośc bo jeśli chce się coś mieć to trzeba ciężko pracować. po 6 latach mamy tam swój dom i co z tego że na kredyt ale stać nas aby go spłacać. Wyjeżdzam majac juz duże dzieci prawie 16 i 10 lat i wiem że będzie im ciężko ale do cholery chce zaryzykować i zapewnić im lepsze życie bo na pewno tama takie będą mieć a w Polsce nie mają przyszłości, kocham swój kraj a;e niestety schodzi on na psy . Tyle na temat.
12 Lat, 4 Miesięcy temu