Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Szeja (3957 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Zafajdani administratorzy w dupie mają przekierowanie linków od kilku miesięcy wiec wpisz sobie w google rent a vreck Ørsta (Ålesund)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Gabriela Rogal
(rogalgabriela)
Wiking
Eliza to już Twój punkt widzenia, jak byś przeczytała co napisałam to byś zrozumiała. Chodzi mi o to, żeby np. jakąś wycieczkę zrobić jedno dniową. W zamian chętnie coś przywieziemy z Polski. Chodzi mi tu trochę również o to, żeby sobie wzajemnie pomagać. ps co do noclegu to pisałam namiot... Także. Ogólnie brawo za obiektywne podsumowanie. Nikogo do niczego nie zmuszam, na takiej samej zasadzie zwiedziliśmy Bergen i okolice. Także jak ktoś chce pomóc to zapraszam Joseph dobry pomysł, tylko nie wiem gdzie mielibyśmy sprzedać takie rzeczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
rogalgabriela napisał:
Eliza to już Twój punkt widzenia, jak byś przeczytała co napisałam to byś zrozumiała. Chodzi mi o to, żeby np. jakąś wycieczkę zrobić jedno dniową. W zamian chętnie coś przywieziemy z Polski.
Jakos tak czytam i czytam i dalej nie moge sie dopatrzyc, ze to chodzi tylko jednodniowa wycieczke. Za to stoi jak byk:
będę w Alesund od 28.06 do 1.07
3.Dojazd z lotniska i do -

Przygotowaliśmy listę atrakcji jakie chcemy zaliczyć:
1. Wyspa Runde -
2. Geingerfjord -
4. Droga Orłów
5. Dalsnibba
6. Alpy Sunnmøre i szczyt Øye
7. Droga Troli
8. ?? może coś zaproponujesz ?

Za nic to sie ma do jednodniowej wycieczki, chociazby ze wzgledu na odleglosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
rogalgabriela napisał:
Eliza to już Twój punkt widzenia, jak byś przeczytała co napisałam to byś zrozumiała. Chodzi mi o to, żeby np. jakąś wycieczkę zrobić jedno dniową. W zamian chętnie coś przywieziemy z Polski. Chodzi mi tu trochę również o to, żeby sobie wzajemnie pomagać. ps co do noclegu to pisałam namiot... Także. Ogólnie brawo za obiektywne podsumowanie. Nikogo do niczego nie zmuszam, na takiej samej zasadzie zwiedziliśmy Bergen i okolice. Także jak ktoś chce pomóc to zapraszam Joseph dobry pomysł, tylko nie wiem gdzie mielibyśmy sprzedać takie rzeczy.

napisać tu... ewentualnie pytać ludzi którzy też przylatują....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Gabriela Rogal
(rogalgabriela)
Wiking
Przyznaję Eliza, masz rację. Wysyłałam dwukrotnie tą informację i nie skopiowałam całości, gdzie ujęłam że rajcuje nas nawet 1 dniowy wypad. Oddaje honor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok