Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1569 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:...Jeżeli tłumok piszący CV/posta w celu znalezienia pracy za granicą, nic tam nie pisze o znajomości angielskiego lub posiadania jakiegokolwiek zawodu
... to każdy ma prawo wnioskować iż zawodu nie posiadasz i nie znasz żadnego obcego języka!!!!
... A to że jeszcze sie unosisz to świadczy o tobie żeś tłumok bo dalej nic nie pojmujesz

NIESTETY ... !!!
Jednak taka jest gorzka prawda ...
---

Przecież NIKT was piszących , dane zapytanie o pracę , nie goni przed klawiaturą ... !!!
---
I chociażby z szacunku do siebie samego , wypada napisać wszystko co jest związane z ewentualną pracą którą poszukujecie ...!!! .
---
INACZEJ JEST JAK WYŻEJ ...!
---
I nie mylić czasem iż grzecznie odpisałem , ot po prostu zaczynam OLEWAĆ podobnych Aliensów ! .
---
Ponieważ zwracanie uwagi na GŁUPOTĘ w danym tekście i tak ie przynosi pożądanego skutku .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
hitman1983 napisał:
Buahaha a ty wiesz co oznacza wyrażenie tłumok?? Czy ja w twoim odczucu unoszę się?? Wyraziłem tylko swój pogląd a ty od razu mnie obrażasz. Po tym poście mam wrażenie że jesteś łysym cwaniakiem który wycjechał do Norwegii w celu przemytu spirytusu bo do innej pracy się nie nadajesz. Temat do zamknięcia satysfakcjonującą odpowiedź już otrzymałem.[/quote]

nigdy nic nie przemycałem, no ostatnio 0,2l whisky w bagażu, ja w przeciwieństwie do ciebie potrafiłem napisać CV, a szukając pracy wiedziałem co mówić żeby ją dostać a ty dalej nic nie rozumiesz. To że napiszesz: szukam byle jakiej pracy, nie znaczy że taką dostaniesz. Czy masz jakis zawód i czy znasz chociaż "komunikatywny angielski" jest tajemnicą...
to ja życze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(hitman1983)
Wiking
AndersB napisał:
hitman1983 napisał:
Buahaha a ty wiesz co oznacza wyrażenie tłumok?? Czy ja w twoim odczucu unoszę się?? Wyraziłem tylko swój pogląd a ty od razu mnie obrażasz. Po tym poście mam wrażenie że jesteś łysym cwaniakiem który wycjechał do Norwegii w celu przemytu spirytusu bo do innej pracy się nie nadajesz. Temat do zamknięcia satysfakcjonującą odpowiedź już otrzymałem.

nigdy nic nie przemycałem, no ostatnio 0,2l whisky w bagażu, ja w przeciwieństwie do ciebie potrafiłem napisać CV, a szukając pracy wiedziałem co mówić żeby ją dostać a ty dalej nic nie rozumiesz. To że napiszesz: szukam byle jakiej pracy, nie znaczy że taką dostaniesz. Czy masz jakis zawód i czy znasz chociaż "komunikatywny angielski" jest tajemnicą...
to ja życze powodzenia [/quote]

Po pierwsze mój post nie jest żadnym CV tylko zapytaniem/informacją gdzie mam się skierować żeby znaleść jakąś pracę w Alesund. Nie muszę i nie mam obowiązku mówić tobie jaki jest mój zawód wiec nie wiem o co tobie chodzi. Dostałem juz odpowiedź wiec dalej będe już sobie radził po swojemu. "...ja w przeciwieństwie do ciebie potrafiłem napisać CV..." wow EUREKA powinnieneś zgłosić się do instytutu badającego poziom IQ w twojej nie wiem czy już Norweskiej czy Polskiej główce. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
nawet CV nie trzeba, mega ignorancja, szkoda tlumaczyc , nic nie dotrze do rozumu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
hitman1983 napisał:...I tak zrobię Kretyński pomiocie a podać to ja Ci mogę nie mój zawód lecz kutasa to ust żebyś zmądzał i nabrał respektu do mądrzejszych od Ciebie.
Ty się Jełopie nie ciep , bo jak przyjedziesz do Norge i zawitasz w Ålesund do Jobzone , to możesz się NIEMIŁO ZDZIWIĆ ... ! .
Info odpowiednie ... już tam poszło siermięgo ... ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok