Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(4461 niezalogowanych)
9 Postów
marcin kowal
(marcin19850917)
Wiking
nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wacek1 napisał:Ty naprawde jestes debilem. Czasmi mialem watpliwosci, ale skutecznie je rozwiales.
A mógłbyś to twoje stwierdzenie poprawnie i logicznie umotywować .
Nawet w tym twoim "stylu" .

---
Tylko chronologicznie Proszę .
---
I na temat związany z twoją konkretną "Inwektywą" skierowaną w Mojem Strynu obejszczany szczylu ...
---
SIUSIAKIEM ZGRYZAKIEM , ŚMIERDZISZ na kilometr , ewentualnie bardzo umiejętnie podszywasz się pod jego styl .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
popros o umowe na maila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
marcin kowal
(marcin19850917)
Wiking
napisze zeby wysłal zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Wacek1 napisał:
gabriel napisał:
Wacek1 napisał:
Yatsek napisał:
145 netto???
Gabrys - wytlumacz Panu bo ja nie mam czasu...

Brutto, netto, co za roznica?

---
CO PRAWDA MAM DZISIAJ , SPECJALNY DZIEŃ , JEDNAK ODE SAMYGO RYNA ŁAMIĘ UTARTE OD LAT ZASADY ... !!!
Dlatego Niech TAM bydzie ... !!!

---

WACEK ... !!!
czy ty czasami nie jezdeś tymże wackiem co KUŃ pod Brzuchem nosi ...? .
---
To czy Brutto Czy Netto to w Norge jest Bardzo DUŻA OGROMNIASTA RÓŻNICA ...!!! .
---
Ogólnie rzecz ujmując ...
Jak ktoś proponuje stawkę w Norge ...NETTO... !!!, to jest to praca na czarno , lubo delikwent nie zna na się na realiach Norweskiej administracji Podatkowej , co na jedno wychodzi .
---
Ponieważ jest całkiem realne domniemanie Iż chce "całkiem Legalnie" ... OSZUKAĆ ... ! Nieboraka aliena ... !

Ty naprawde jestes debilem. Czasmi mialem watpliwosci, ale skutecznie je rozwiales.

Gabryś błyszczy swoim debilizmem cały czas, więc kiedy, jak i po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
marcin kowal
(marcin19850917)
Wiking
a wogóle ciezko tam znalesc prace tzn szukajac na wlasna rękę pracowałem w irlandii 5 lat znam dobrze angielski pracowałem jako operator wtryskiwarek i pózniej jako mechanik przy łodziach motorowych
udokumentowane referencjami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
lekko nie jest ale probowac trzeba . zeby szukac pracy na miejscu trzeba miec gotowke w kieszeni i to spora . a jesli chodzi o ta propozycje pracy,ktora dostales to mi to smierdzi . lepiej wysylac cv samemu do firm .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:
Wacek1 napisał:Ty naprawde jestes debilem. Czasmi mialem watpliwosci, ale skutecznie je rozwiales.
A mógłbyś to twoje stwierdzenie poprawnie i logicznie umotywować .
Nawet w tym twoim "stylu" .

---
Tylko chronologicznie Proszę .
---
I na temat związany z twoją konkretną "Inwektywą" skierowaną w Mojem Strynu obejszczany szczylu ...
---
SIUSIAKIEM ZGRYZAKIEM , ŚMIERDZISZ na kilometr , ewentualnie bardzo umiejętnie podszywasz się pod jego styl .

Pedz petaku, nie widze powodu bym musial cokolwiek uzasadniac. Srednio inteligentny osobnik potrafi to pojac. Gdybym sprobowal cos wyjasniac, zaczniesz zadawac kolejne pytania i tym sposobem zredukujesz postulat do absurdu. Jezeli do tej pory masz problem z analiza posta, to co bedzie dalej'?

Zajmij sie lepiej piciem i udzielaniem rad aliensom ws. brutto/ netto oraz na czarno lub na bialo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(KarpatkaM)
Wiking
Jeśli znasz angielski to jakieś szanse masz. Spróbuj poszukać na tych stronach:

www.jobs.pl
www.hrhunters.pl
www.sezonowa.pracabc.p
lwww.workshop.pl
www.adecco.no
www.jobzone.no

Jedni zapraszają na rozmowy do siebie, z innymi możesz odbyć rozmowę np: przez Skype.
Składaj CV na konkretne stanowiska i pamiętaj, że fachowiec od wszystkiego za granicą nie jest mile widziany.
Powodzenia.

P.S. Nie zwracaj uwagi na "didaskalia" tutaj już tak jest, że każdy nowy temat na forum kończy się bluzgami i wyzwiskami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
marcin kowal
(marcin19850917)
Wiking
przed chwila dostalem mejla Witam

Oczywiście jest taka możliwość. Jeśli jesteście Państwo zdecydowani na wyjazd prosiłbym o przesłanie skanu dowodów osobistych oraz numer Pana konta na który przelejemy pieniądze na bilety. Proszę również poszukać połączeń lotniczych do Aalesund na 11 marca i podać mi ich cenę. Mogą być z przesiadką w Oslo. Przed wyjazdem chciałbym się z Państwem spotkać, w następnym tygodniu wracam do Polski i mógłbym do Państwa podjechać. W tym momencie nie mam za bardzo możliwości kontaktu telefonicznego, wszystko uzgodnimy w następnym tygodniu gdy wrócę do kraju. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok