Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomoc w znalezieniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1873 niezalogowanych)
5 Postów
B D
(Boh)
Wiking
Witam Wszystkich,

Bardzo proszę o kontakt osoby które mogły by mi pomóc w znalezieniu pracy w Alesund lub okolicy. Mam 28 lat, uprawnienia na wózki widłowe, prawo jazdy kat. B, płynnie mówię po angielsku, uczę się norweskiego. Od trzech tygodni bezowocnie próbuje znaleźć jakiekolwiek zajęcie.. Interesują mnie praktycznie wszystkie możliwe zajęcia.

Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii.

pozdrawiam,

B
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
B D
(Boh)
Wiking
Dodam, że byłem już w NAV - nie mogą mi pomóc, regularnie wysyłam odp. na ofery z adecco, jobzone, manpower itp. Zwiedziłem rówież całe miasto roznosząc CV - co rówież nie przyniosło efektu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Boh napisał:
Witam Wszystkich,

Bardzo proszę o kontakt osoby które mogły by mi pomóc w znalezieniu pracy w Alesund lub okolicy. Mam 28 lat, uprawnienia na wózki widłowe, prawo jazdy kat. B, płynnie mówię po angielsku, uczę się norweskiego. Od trzech tygodni bezowocnie próbuje znaleźć jakiekolwiek zajęcie.. Interesują mnie praktycznie wszystkie możliwe zajęcia.

Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii.

pozdrawiam,

B

Jestes zdziwiony? Bez urazy, ale nie potrafisz nic robic, wiec i ofert brak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
B D
(Boh)
Wiking
Mam doświadczenie w pracy na magazynie, pracowałem przy asfalcie, betonie i wykończeniówce..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
Spróbuj w tych firmach wiem ze poszukuj pracowników:
www.proffice.no/
workshop.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Boh napisał:
Mam doświadczenie w pracy na magazynie, pracowałem przy asfalcie, betonie i wykończeniówce..

Wiec warto to napisac czlowieku. Nikt nie czyta w twoich myslach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
B D
(Boh)
Wiking
bardzo dziękuję, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(paniola)
Nowicjusz
Boh napisał:
Od trzech tygodni bezowocnie próbuje znaleźć jakiekolwiek zajęcie..
B

Tutaj po miesiącu, może dwóch przychodzą dopiero pierwsze odpowiedzi na wysłane cv-ki. Ale oprócz wysyłania cv-ek szturmuj osobiście, do pośredniaków też. Po kilka razy, dopytać czy "daleko jeszcze".
Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
B D
(Boh)
Wiking
rozumiem, wielkie dzięki za podpowiedź. Czy w Alesund jest może jakieś miejsce gdzie spotykają się Polacy? Nie mam tutaj wielu znajomych czasami chciałbym z kimś porozmawiać czy poradzić się.. pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(paniola)
Nowicjusz
Na pewno można ich spotkać w www.katolicki.no/alesund.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok