Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Klaudia Przemus Wiktoria Mamak (3635 niezalogowanych)
4101 Post贸w
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pszczesniak88 napisa艂:
Witam,

Nie wiem czy dobrze trafilem z dzialem, ale jakby cos to przepraszam.

Szukam pracy na terenie Norwegii. Aktualnie mieszkam i pracuje w PL.
Mam na imie Piotr. Jestem mlody (1988r), ambitny i rzetelny w tym co robie. Posiadam udokumentowane doswiadczenie w przemysle produkcyjnym. (lacznie ponad 5 lat doswiadczenia). Glownie obrobka metali, praca jako monter, praca na prasach i automatach.

Posiadam wyksztalcenie wyzsze na kierunku zarzadzanie. Licencjat.
Potrafie porozumiec sie w jezyku angielskim. Jestem w trakcie przygotowan do zrobienia certyfikatu TOEIC. Szybko sie ucze nowych jezykow.

Dodatkowe umiejetnosci :
- uprawnienia operatora wozkow widlowych
- prawo jazdy kat. B
- bardzo dobra umiejetnosc obslugi komputera w tym pakietow biurowych microsoft office

Gdyby ktos byl zainteresowany moja osoba, prosze o kontakt mailowy
pszczesniak88@gmail.com

Pozdrawiam

SKoro masz 5 lat doswiadczenia to bedac jeszcze w PL
Zainwestuj ze 300pln w dyplom czeladniczy!!! bedziesz wtedy rzemieslnikiem z doswiadczerniem i prace znajdziesz duuuuuuzo latwiej.... tyle mojego w temacie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Post贸w
Piotr Szcze艣niak
(pszczesniak88)
Wiking
maciejko, nikt Ci czytac nie karze, a tym bardziej odpisywac.

Po co piszemy? Bo np wysylalismy juz cv w rozne miejsca, a niektorzy uzytkownicy forum pomagaja chociazby piszac gdzie jeszcze mozna podeslac swoje cv.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w
Mateusz xxxxxx
(m_ate_usz_1987)
Wiking
Panie Kowalski nie chcesz pan to nie czytaj a jak czytasz to zostaw zbedne komentarze dla siebie nie wiem czy siedzisz pan w norwegi czy nie i czy uderzyla juz panu woda sodowa do glowy od kasy i uwazasz swoich rodakow pracujacych jeszcze w kraju za byle kogo bo ja pracuje w norwegi mam frut to jestem kims i co wy polaczki chcecie ale pewnie pracujac pan w polsce i chcac wyjechac za granice nie lepiej sie zachowywal i "trul dupe " innym tak jak my to robimy, no chyba ze mial wylozone wszystko na tacy bo rodzinka wkrecila . nie ktorzy nie maja tak dobrze i wlasnymi silami probuja cos zdzialac .na tym forum sa rozni ludzie ,ktorzy pracuja w firmach jak i maja swoje dzialanosci . ja o prace nie prosze prosze tylko o namiary , jakis kontakty linki zeby wiedziec gdzie udezyc zeby nie wpas z jakies agencji w bagno. Mi jedna Pani juz pomogla wysylajac przydatne linki ktorych nigdy nie znalazlem . i takiej osobie dziekuje a Pana pozostawiam bez komentarza. Wszystko w tym temacie.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Post贸w
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pszczesniak88 napisa艂:
Witam,

Mam na imie Piotr. Jestem mlody (1988r), ambitny i rzetelny w tym co robie. Posiadam udokumentowane doswiadczenie w przemysle produkcyjnym. (lacznie ponad 5 lat doswiadczenia). Glownie obrobka metali, praca jako monter, praca na prasach i automatach.

Posiadam wyksztalcenie wyzsze na kierunku zarzadzanie
. Licencjat.
Potrafie porozumiec sie w jezyku angielskim. Jestem w trakcie przygotowan do zrobienia certyfikatu TOEIC. Szybko sie ucze nowych jezykow.

Dodatkowe umiejetnosci :
- prawo jazdy kat. B
- bardzo dobra umiejetnosc obslugi komputera w tym pakietow biurowych microsoft office

pszczesniak88@gmail.com

Pozdrawiam

masz problemy z powodu wykszta艂cenia kierunkowego ...zarz膮dza膰 trzeba wiedzie膰 kim .czyli w swoim m艂odym 偶yciu nie naby艂e艣 do艣wiadczenia nigdzie i co najwa偶niejsze zawodu .
mam syna znacznie m艂odszego od ciebie a bardziej rozgarni臋tego kt贸ry po gimnazjum wie co robi膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Post贸w
Piotr Szcze艣niak
(pszczesniak88)
Wiking
Andre ved mark napisa艂:
pszczesniak88 napisa艂:
Witam,

Posiadam wyksztalcenie wyzsze na kierunku zarzadzanie
. Licencjat.

Dodatkowe umiejetnosci :
- prawo jazdy kat. B

pszczesniak88@gmail.com

Pozdrawiam

masz problemy z powodu wykszta艂cenia kierunkowego ...zarz膮dza膰 trzeba wiedzie膰 kim
pracowa艂em tu potem tu i jeszcze tu .....czyli w swoim m艂odym 偶yciu nie naby艂e艣 do艣wiadczenia nigdzie i co najwa偶niejsze zawodu .
mam syna znacznie m艂odszego od ciebie a bardziej rozgarni臋tego kt贸ry po gimnazjum wie co robi膰

Studia robilem zaocznie gdyz pracowalem. Niestety nie moglem znalezc pracy w swoim zawodzie, a z racji na rynek pracy w Polsce nie wybrzydzalem. Ciesze sie ze masz syna ktory wie co chce robic i zycze mu zeby udalo mu sie robic to na co ma ochote. Niestety nie zawsze jest tak ze dostajemy to czego chcemy. Pozdrawiam.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
dlaczego nie mia艂e艣 w sobie wi臋cej samozaparcia, aby uko艅czy膰 bardziej presti偶owy kierunek
zarz膮dzanie i marketing
a nie tylko samo zarz膮dzanie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Post贸w
Piotr Szcze艣niak
(pszczesniak88)
Wiking
Moj blad.

Ukonczylem Zarzadzanie o specjalnosci Zarzadzanie administracja publiczna, ale zdaje sobie sprawe, ze bez znajomosci jezyka norweskiego nie znajde pracy w Norwegii na takim stanowisku.

Myslalem, zeby zaczepic sie na poczatku w jakims zakladzie produkcyjnym, nauczyc sie biegle jezyka i wtedy probowac czegos wiecej.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Post贸w
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pszczesniak88 napisa艂:
Moj blad.

Ukonczylem Zarzadzanie o specjalnosci Zarzadzanie administracja publiczna, ale zdaje sobie sprawe, ze bez znajomosci jezyka norweskiego nie znajde pracy w Norwegii na takim stanowisku.

Myslalem, zeby zaczepic sie na poczatku w jakims zakladzie produkcyjnym, nauczyc sie biegle jezyka i wtedy probowac czegos wiecej.

tak to ka偶dy chce a nie ka偶dy mo偶e ....bez zawodu i j臋zyka jest tu wielu i bez studi贸w . masz strony z og艂oszeniami to pisz .radz臋 tylko nie dodawa膰 w cv wykszta艂cenia wy偶szego
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok