Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Urszula Urbanska Marcin Miężwa Tomasz Karolewski Sandra Monika Ochman Jacek Jacek Darek Oslo TomekEZD Mateusz Nikiel Robert Żak Konrad321 (8678 niezalogowanych)
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Tragedia. Ktoś wam kiedyś powiedział, że jazda bez kasku samochodem z klatką stwarza o wiele większe prawdopodobieństwo urazów głowy???
W prawdziwych samochodach do sportu obowiązkowa jest homologowana otulina klatki w miejscach najbardziej narażonych na kontakt z kaskiem w czasie uderzenia. O czy to świadczy? O tym że jebnięcie kaskiem w rurę bez otuliny może spowodować uszkodzenie kasku, a wy sobie jeździcie i bez kasku i bez pianki na rurach. Moje gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
z s
(jay)
Nowicjusz
Będzie jakas impreza-zlot w tym roku jeszcze w okolicach Telemarku, Oslo, Kristiansand, czy już koniec sezonu ??
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
no właśnie! można gdzieś znaleźć kalendarz imprez "samochodowych"? wiem, że jest sporo otwartych dni weekendowych na torach wyścigowych ale zazwyczaj ogłoszenia są tylko lokalne i ciężko się zorientować co gdzie i kiedy.

bawi sie ktoś w japońskie :muscle-car;y"? nissany 200sx, skyline, rx7, supry itd?;] nie ma ich wiele na ulicach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(hamman)
Wiking
Witam.
Wcześniej miałem Supre 3L biturbo, obecnie M3 E46.
Ty czym śmigasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(kamitom1)
Wiking
no ja mam bmw e30 teraz wkładam motor 5,0 M5 lub OD CORVETTE 5.0 LS1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
dzony xxx
(dzony)
Wiking
ja posiadam lancerka evo IV i byłbym zainteresowany wyjazdem no tor , czy będzie ktoś może chętny ?
zawsze w kupie raźniej
czy orientował się ktoś może jak wygląda wjazd na tor ?
norweg mi mówił ze trzeba mieć licencje , a żeby ja zdobyć trzeba przejść kurs po norwesku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
dzony napisał:
ja posiadam lancerka evo IV i byłbym zainteresowany wyjazdem no tor , czy będzie ktoś może chętny ?
zawsze w kupie raźniej
czy orientował się ktoś może jak wygląda wjazd na tor ?
norweg mi mówił ze trzeba mieć licencje , a żeby ja zdobyć trzeba przejść kurs po norwesku

Jak ogarniesz temat to jestem chętny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
dzony xxx
(dzony)
Wiking
tak z ciekawosci
jaki posiadasz samochód ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
dzony napisał:
tak z ciekawosci
jaki posiadasz samochód ?

Mazda GTR, 276HP na kołach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Damian K
(Daimler)
Wiking
ooo to widze ze znalazlem swoja grupe...ja tez z checia bym wjechal na tor tylko ze ja mam pieprzone quatro ale tez mozna sie niezle zabawic S8
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok