Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marcin1971 napisał:

[/quote]Kobieta rozpåieszczona i pozostawiona to dopiero jest bomba i tylko czekac jak osiodla konia i zajezdzi go na smierc.
.[/quote]

ja w takiej sytuacji nie ręczę za siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
psculkas to będziesz musiała być ostrożna żeby nie spaść jak będzie wierzgać, albo najlepiej zrób mocny ścisk to wtedy nie drgnie

magdaleno_84 pomoocyyy- poinstruuj jak mam zrobic mocny scisk podczas obrotu???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
psculkas napisał:
magdalena_d84 napisał:
psculkas to będziesz musiała być ostrożna żeby nie spaść jak będzie wierzgać, albo najlepiej zrób mocny ścisk to wtedy nie drgnie

magdaleno_84 pomoocyyy- poinstruuj jak mam zrobic mocny scisk podczas obrotu???????

to ty tego nie wiesz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
wstyd sie przyznac, ale....... spadlam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
bo pewnie w pospiechu to robilas patrząc na nasze posty i ich odstepy czasowe.... oj psculkas popsulas sie cos...nie wiesz ze trzeba najpierw meza rozkrecic i go przytrzymac troche a dopiero pozniej zaczac dzialac? musisz do mnie na pogaduche przy kawie przyjechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
masz racje, za szybko chcialam obrot zrobic moze nie potrzebnie dosiadlam go z doskoku???????

pogaduchy przy kawie z Toba to czysta przyjemnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oj dziewczynki i ja się wtrącę na chwilkę zaciekawiło mnie to z obrotem magdalena to kiedy ta kawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak

kami dziubeczku jak chcesz to moze byc nawet w ten weekend a nawet i wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mam nadzieje ze kiedyś w końcu sie uda może jakoś po moim powrocie z pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcin1971 napisał:
magdalena_d84 napisał:
oj Hilton nie nie, to nie tak, to nie dziecko i mama... to na pewno tatuś i mama

Bez obrazy Hilton ale teraz juz wiem czemu jestes sama. Z takim pozomem wiedzy daleko nie pociagniesz. Szkoda mi waszych kobiet panowie. Przezyja zycie bez odczucia wielkiej przyjemnosci. NIE MA JAK PO BOZEMU. TAK??????????

Marcinku, tobie juz nic nie pomoże. Żal. Taki sposób dokuczania mają onaniści. A ty zapewne do nich nalezysz. Poza tym 39 letni mężczyzna nie wygaduje takich głupot jak ty. Założe sie , ze masz niewiele ponad 20 lat. I zero doswiadczenia życiowego. Chociaz byc moze 1971 to liczba samotnych wytrysków na sufit lub monitor komputera
Ps. nie wnikaj w to czy jestem sama czy nie Bo to nie twoja sprawa, i nie twoja sprawa jak sie lubie bzykac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok