Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Kurs fotograficzny - podstawy fotografii - Norwegia

Czytali temat:
(603 niezalogowanych)
7 Postów
Adam Doering
(frajter)
Wiking
Kurs mnie oczywiście nie interesuje , ale po co tyle szumu , popyt i cena pewnie same to zweryfikują przy okazji oglądnąłem trochę fotek , oczywiście okiem fotoamatora . Z jednym się tylko nie zgodzę takie kursy mają sens , lubię fotografię ale jak oglądam niektóre galerię to zadaję sobie pytanie dlaczego jak ktoś kupił sobie aparat to dalej nie chce zapoznać się chodż z podstawami fotografii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Adam Doering
(frajter)
Wiking
sorki chciałem umieścić tego posta w odpowiednim temacie , nie wiem sam jak to wyszło że znalazł się tu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Musisz wiedzieć, że to co prezentują te kursy z podstaw fotografii to możesz się dowiedzieć z internetu, np: www.fotopolis.pl/ , www.fotografia.kopernet.org/ , foto.jasiu.pl/ , www.fotografuj.pl/ itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Adam Doering
(frajter)
Wiking
Masz rację , materiałów na ten temat w sieci jest cała masa , dodam jeszcze parę przydatnych linków , może komuś będzie łatwiej coś znaleźć na ten temat.

www.fotografia.kopernet.org/omnie.html

www.obiektywni.pl/glowna/

dfv.pl/home.html

www.optyczne.pl/

Ale jak ktoś woli wydać kasę i myśli że poprzez to czegoś się nauczy , wolny wybór
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok