Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam znudzonej kobietki - Norwegia

Czytali temat:
(365 niezalogowanych)
2 Posty
xxx xxx
(eljot)
Wiking
Szukam kobiet które nie mają odwagi na danie tu anonsu, a którym jak mi brakuje czegoś w żuciu codziennym. Spotkań, miłych wieczorów, upojnych nocy.
Jesteś zainteresowana pisz nie zostawię cię bez odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
myślę eljot że największy problem to możesz mieć z tym czy zdążysz odpisywać . ostatnio jak przylatywałem do bergen to w somolocie było około 80% kobiet plus trzy stewardesy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
heheh !Dupne to pytanie?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Sabsia napisał:
heheh !Dupne to pytanie?!Masz oklaska-hehe-dobrepozdrawiam znudzone kobietki,może tu takie są
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
eljot napisał:
Szukam kobiet które nie mają odwagi na danie tu anonsu, a którym jak mi brakuje czegoś w żuciu codziennym. Spotkań, miłych wieczorów, upojnych nocy.
Jesteś zainteresowana pisz nie zostawię cię bez odpowiedzi.

W zuciu codziennym brakuje mi polskiej kielbasy usmazonej z cebula. Masz? Z tej kielbasy to by moglo byc spotkanie, mily wieczor. Niestety upojna noc nie wchodzi w gre, bo po cebuli moglbyc puszczac bąki pod kołdrą. A tego "nie zniese"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
xxx xxx
(eljot)
Wiking
Ponawiam ogłoszenie.
Czy tak naprawde nie ma tu żadnej chętnej kobietki na spotkanie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(polenka)
Wiking
spotkac pewnie sie mozemy czemu nie....upojna noc....odpada....a to spotkanie ma być odnośnie tej upojnej nocy czy w innej sprawie????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok