Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PYTANIE POZNAŃ- BERGEN - Norwegia

Czytali temat:
(608 niezalogowanych)
26 Postów
Patryk xxxxx
(inviduality)
Wiking
Czy orientuje sie ktoś ile zajmuje trasa z Poznania do Hirtshals autem???? jest to 1050km ale niewiem ile godzin wcześniej wyjechać. Pozmóżcie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Maciej Szkl
(NoName)
Wiking
Chodzi Ci o Danię czy Norwegię ?? Bo niestety nie znalazłem takiej miejscowości w Norwegii a nazwa tematu może być myląca.
Pozdro

mapy.google.pl/ => pokaż trasę !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Patryk xxxxx
(inviduality)
Wiking
Chodzi mi o czas przejazdu z Poznania do Danii- Hirtshals( port z którego wypływam do Bergen). Nieobchodzą mnie czasy przejazu wyliczone w necie tylko z własnego doświadczenia Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Beata Robacka
(brobacka)
Wiking
Witaj,ja ze Szczecina jadę 10 godzin,piękna droga tylko między Lubeką a Neumunster budują autostradę i trzeba liczyć na korki,no i w Danii można czasem trafić na jakiś koreczek.Miłej podróży!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
inviduality napisał:
Chodzi mi o czas przejazdu z Poznania do Danii- Hirtshals( port z którego wypływam do Bergen). Nieobchodzą mnie czasy przejazu wyliczone w necie tylko z własnego doświadczenia Pozdrawiam!

Ja trasę 150 km za poznań z danii(Hirsthals) robiłem w 12h (golfem 3), tobie powinno wystarczyć 10h jak przyciśniesz i nie lubisz robić postojów. nie wiem jak z remontami bo dawno tam nie jechałem.

Nawet obliczenia navi (ustawione na max dopuszczalnej prędkości) pomyliły mi się na tej trasie raz o 10min drugi o 30min

@NoName aleś zabłysną, nie ma co.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Patryk xxxxx
(inviduality)
Wiking
dzięi wam bardzo, przelecę tą trasę w nocy, z poznania startuje o 22, więc mam nadzieje na 13 na prom zdążę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Jesli jedziesz autostradą na Berlin to na wylocie autostrady(oczywiście polskiej a jakże!!!
był wypadek w nocy i są chyba objazdy,więc dolicz to do drogi.Droga aż po Kiel jest mało sympatyczna dzisiaj bo śniegu napadało co niemiara i na pewno nie można jechać ile maszyna dala.Ale 13-14 godzin powinno wystarczyć.Szerokiej i bezpiecznej drogi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok