Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam Uzytkownikow - Norwegia

Czytali temat:
(2420 niezalogowanych)
10 Postów
Daniel Malinowski
(pajkoski)
Wiking
zwracam sie do was z prposba czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie i w jakim miescie moge znalezc prace na kierowce kat C lub C+E ??
chce przyjechac w marcu do norwegii i niebardzo wiem gdzie sie najpierw udac a moze wy w jakis sposob podpowiecie mi co mam zrobic??
lub moze znajda sie osoby ktore slyszaly ze potrzebny jest kierowca??
mysle ze jako polacy pomozecie mi a ja jak juz tam bede pomoge wam lub innym ktorzy beda chcieli przyjechac
z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
zobacz na stronach NAV ofert dla kierowców jest sporo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
możesz sprawdzić na finn.no tam też są ogłoszenia,a jeśli chodzi o Polaków na obczyźnie to raczej na nich nie licz...znasz zasadę umiesz liczyć licz na siebie tak właśnie jest na emigracji...niestety jak pobędziesz tutaj dłużej to sam sie przekonasz.pozdrawiam i życze powodzenia w poszukiwaniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
ALICJA WIŚNIEWSKA
(ALICJA73)
Wiking
Hej,Możesz mi pomóc ?Staram sie o prace w Norwegi.Na razie wysyłam cv wszędzie i nic. obecnie jestem w Polsce.Zamierzam wyjechać na dłużej ale nie moge znaleść pracy.Mam doświadczenie w gastronomi ,produkcji oraz długoletnią prace przy osobie niepełnosprawnej.Za info z góry dziękuje.Pozdrawiam cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok