Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

vacu vell - Norwegia

Czytali temat:
(479 niezalogowanych)
51 Postów
Nowicjusz
czy ktos kozystal w Bergen z VACU VELL? gdzie mozna znalezc? ile taka przyjemnosc kosztuje? I co najwazniejsze czy widac jakies efekty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ojka1)
Wiking
hm, nie wiem gdzie w Bergen jest vacu,szukalam rolletic i tez nie znalazlam

i vacu i rolki dzialaja,ale musisz chodzic 10 dni codzinnie na pol godziny.Ja tak chodzilam z 5 lat temu jak bylam w Polsce na wakacjach. Efekty byly genialne, zero przemeczenia nog, skora jak u niemowlaka,celulit minimalny i sadysfakcja. nawet mialam swoje techniki treningu 8 min rozgrzewki ,potem 14 bieglam i 8 min powracania do swojego tentna

a co rolletic to juz zupelnie inna bajka, bo z 3 lata temu dalam sie namowic w Poznaniu przez kolezanke co miala studio z rolkami i przez 2 tyg chodzilam na godzinke co 2 dni,wlasciwie bardziej na pogaduchy z grupka psiapsiulek. Przy wzroscie 174 wazylam 67, a po niecalych 2 tyg juz ok 60 kg ale zeszlo mi z calego ciala bo tam masujesz calosciowo...i tak zostalo bardzo dlugo
czulam sie jak nastolatka.Podjelam juz nawet decyzje ze przy rozbudowywaniu sypialni przywioze sobie z polski jeden rolletic i bede z niego kozystac bo efekty byly i motywacja rowniez

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia M
(Kasia M)
Początkujący
Witam,

Spotkały się Panie może z jakimiś poradniami dietetycznymi w Bergen?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok