Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Vibe Renhold - Norwegia

Czytali temat:
9 Postów

(ania10)
Wiking
Czy wiecie coś na temat Vibe Renhold (Vibe Reingjeringsservice AS)? Jak się zarabia, gdzie sprzątaą, czy to tylko praca na zastępstwo czy stała? Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Będę wdzięczna za każdą informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Idź jak cię tam chcą i żałować nie będziesz. Moja znajoma poszła dostała fasta, 100% i to w ciągu miesiąca pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika Janczak
(monikajanczak)
Wiking
Cześć. Mam pytanie czy wiesz już coś więcej na temat tej firmy? Pracujesz tam? Bo ja właśnie zaczynam z nimi współpracę i chciałam zapytać jak się pracuje w Vibe? Na razie to praca na telefon jak będą mnie potrzebować to dzwonią ale dobre i to na początek. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika Janczak
(monikajanczak)
Wiking
Cześć. Mam pytanie czy wiesz już coś więcej na temat tej firmy? Pracujesz tam? Bo ja właśnie zaczynam z nimi współpracę i chciałam zapytać jak się pracuje w Vibe? Na razie to praca na telefon jak będą mnie potrzebować to dzwonią ale dobre i to na początek. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika Janczak
(monikajanczak)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika Janczak
(monikajanczak)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok