Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Amatorski Hokej w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
grzegorz suwala (2817 niezalogowanych)
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Witam,
Czy ktoś ma może namiary na jakieś amatorskie granie w Hokeja w Bergen lub okolicach ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomasz bryl
(rapanui44)
Wiking
Lyderhornishockeyklub maja druzyne amatorska, moj syn jezdzi tam na treningi do 5 latkow ale ja sie jeszcze nie wybralem do doroslych wiec nie wiem jaki poziom... Jakbys szukal sprzetu to aktualnie w xxl masz za polowe polskich cen..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Cześć Tomek,
Dzięki za informacje. Wyślę do nich maila bo widziałem że na stronie jest jakiś kontakt do nich.
Dzisiaj byłem w XXL i naprawdę nie mogłem uwierzyć Bauery model X5.0 (termo-formowalne) za 900NOK, w Polsce takie same za 1000zł, bez zastanowienia wziąłem od razu . Zobaczę co mi odpiszą z tego klubu i jak coś kupię resztę sprzętu bo ceny naprawdę rewelacja.

P.S. Może zobaczymy się na jednym z treningów, pozdrawiam Tomasz Drazewski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomasz bryl
(rapanui44)
Wiking
Zestaw sprzetu dla juniora 400kr u nas 800zl. W zeszlym roku kupilem kij eastona za 150 zl, ten sam u nas 699zl.. Takze na prawde warto. Ja przywiozlem sprzet z Polski ale urodzil mi sie syn wiec ciezko bylo znalesc wolny czas. Daj znac co Ci odpisza, moze zajrze z Toba na trening. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Dam znać jak się odezwą.
Mam jeszcze jedno pytanko do ciebie, nie wiesz może czy w XXL mają piec do podgrzania łyżew, zapomniałem się spytać jak byłem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomasz bryl
(rapanui44)
Wiking
Tego nie wiem. Ja swoje x40 grzalem w domu wg instrukcji ze strony bauera.. To co narazie zauwazylem to tragiczna szlifiernia, zarowno na lagunie jak i w asanie, nie probowalem jeszcze ostrzyc na iskanten, moze tam jest troche lepiej.. Kurcze jak pomysle ze dalem za swoje 1100 w Polsce a za te pieniadze mozna tu lyknac x60 albo one90 to troche zal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Siema,
Dostałem odpowiedź z Lyderhorn Gladiators, że oczywiście mogę się zapisać i chodzić, cena to około 6000 NOK za rok, dwa razy w tygodniu po godzinie ("fee is 3850 nkr + 1120 nkr license + 1000 nkr transfeer fee for foreigners" tak mi odpisali).
U mnie w pracy mam znajomego który zawodowo grał w hokeja jakieś 30kg temu , i mówił mi o jeszcze jednym klubie FANA Lokomotiv, więc pisałem do nich i za sezon 1500NOK raz w tygodniu, ale że już prawie koniec sezonu to z kasą można jeszcze negocjować.
Lyderhorn grają w trzeciej lidze natomiast FANA w drugiej, więc dla mnie mimo że taniej, FANA odpada.
Jednak w tym roku odpuszczam kluby i chce trochę złapać kondycji i postaram się zacząć w następnym sezonie. Na złapanie formy mój kolega z pracy polecił mi odkryte lodowisko o nazwie "SLÅTTHAUG ISBANE" i mówił że tam można sobie pograć. Problemem jest oczywiście pogoda w Bergen, ale zobaczymy wybieram się w ten poniedziałek więc dam znać jak to wygląda.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomasz bryl
(rapanui44)
Wiking
W takim razie tez sie pisze od przyszlego sezonu no niestety pogoda w bergen to totalna masakra, wiec trzeba szukac rozrywek indoor, albo szukac zimy w glebi ladu... Daj znac czy mozna poodbijac na tym otwartym lodowisku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Cześć ,
Miałem jechać dzisiaj na to otwarte lodowisko ale pogoda ....., więc wybieram się jutro. Dam znać jak to wygląda.
Dzisiaj odpisali mi drugiego maila z Lyderhorn i mimo że koniec sezonu to zapraszali i pierwsza lekcja testowa za darmo, żeby spróbować swoich sił. A co do finansów to również pisali że kwestia dogadania bo już końcówka sezonu. Także wybieram się w ten czwartek bo już do nich pisałem że będę, jeśli masz czas to też wpadnij. (Czwartek 21:00)
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Sandviken
(tomek821)
Wiking
Siema,
Byłem na tym otwartym lodowisku, no i jest spoko można sobie poodbijać. Akurat było paru kolesi chętnych zagrać mecz (nie trzeba mieć całego sprzętu).
Lodowisko otwarte tylko do 9 marca (40nok wstęp). Dzisiaj wybieram się znowu trzeba korzystać z pogody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok